Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2021 (edytowane) Nick Angela ? Czy coś pokręciłem ? https://www.corrado.com.pl/forums/profile/7701-angela/ Edytowane 18 Czerwiec 2021 przez Antonio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2021 WWL700ML ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2021 Serial Rojst 97, drugi sezon. Scirocco Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2021 1500 km po Polsce i ani jednej sztuki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2021 5 godzin temu, Czarna! napisał: 1500 km po Polsce i ani jednej sztuki 70 tys km rocznie i też ani jednego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2021 A ja w niedzile taka laleczkę przed Chełmem trafiłem Pozdro smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2021 2 godziny temu, 16vg60 napisał: A ja w niedzile taka laleczkę przed Chełmem trafiłem Pozdro smyk Pozdrowionka krzaku. Zostawiłem corrado na odpoczynek... po weselichu . Także chełmiacy mogli sobie przypomnieć jak corrado wygląda. :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2021 Tak samopas go zostawiłeś na ulicy ? PS. Ja widuje wciąż w Lublinie na Czechowie podmęczone życiem jasnoniebieskie G60 na blachach ONY ? (jakoś tak, muszę poszukać zdjęcia). Czyje to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2021 Ciekawe, ja w lu wieki nie widzilem corrado Smyka pod zajazdem trafiłem to jakoś tak dziwnie, corrado???!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2021 W dniu 26.08.2021 o 17:21, Rafal napisał: Tak samopas go zostawiłeś na ulicy ? Tak Rafał stało cały dzień na tym parkingu. Ku uciesze wszystkich fanów starej motoryzacji Ja swoim corradem jeżdżę cały czas poza sezonem zimowym - robiąc nim pewnie ponad 10tys rocznie. Stawiam je pod sklepem, apteką, basenem, restauracją. pracą i nie mam z tym problemu (No tylko wybieram miejsce parkingowe najmniej tłoczne i tyle). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2021 W dniu 26.08.2021 o 17:21, Rafal napisał: Tak samopas go zostawiłeś na ulicy ? PS. Ja widuje wciąż w Lublinie na Czechowie podmęczone życiem jasnoniebieskie G60 na blachach ONY ? (jakoś tak, muszę poszukać zdjęcia). Czyje to ? Stoi pod przedszkolem „Lubliniaczek”. Jak podwożę maluchy do „pracy” to Michaś zawsze pyta czyje… Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2021 Dzisiaj na północnej w Sosnowcu czerwone Corrado SO ....... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2021 Prezes celebryta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2021 Dziś ok 18 wiśniowe Corrado na blachach ZK w Sarbinowie, chyba VR6, prędkość raczej patrolowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Wrzesień 2021 (edytowane) Szczecin miedzy Łubinową a Rydla czarne corrado . Czyje to ? Edi: wygląda na 2.0 16V angol na dodatek Edytowane 9 Wrzesień 2021 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2021 (edytowane) Wczoraj pod basenem w Leżajsku corrado- jakie było moje zaskoczenie jak w lusterku pojawił mi się kształt światła z corradowego odblysnika e no nie możliwe.. . A jednak możliwe. Już dawno mi.się nie zdazylo żebym przypadkiem spotkał jadące corrado . Pogadane pośmiane. Corrado na RLE zielone 2.0 16v. A dodam że w Zamościu widywane jest czerwone corrado na żółtych blachach. Ja jeszcze nie widziałem ale znajomy już parę razy widział zaparkowane zawsze w tym samym miejscu pewnie pod domem właściciela. Edytowane 16 Wrzesień 2021 przez Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2021 W dniu 7.09.2021 o 19:50, hanys napisał: Dziś ok 18 wiśniowe Corrado na blachach ZK w Sarbinowie, chyba VR6, prędkość raczej patrolowa Hanys, to ''wiśniowe'' Corrado to Vr6. Należy do naszego kolegi z forum - Skiba. Poznaliśmy się całkiem przypadkiem bodaj w 2016r. Jechałem po Mielnie między wiochami, zad.piami w stronę Kołobrzegu... Lecę Correm, 100 na blacie, a nagle z naprzciwka znana mordka(!) I minęły się 2 Corry :D. Po przejechaniu kawałka hamulce i nawrotka! Ja i Skiba tak samo, też! Zjechaliśmy na bok, pogadane dłuuugo - przygotowywał wtedy Corra do lakierowania. Fajna sprawa spotkać się parchami tak przypadkiem po drugiej stronie Polski, dosłownie w polu... SKIBA pamiętasz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
skiba 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2021 AdEK jasne że pamiętasz szczere pole, dwa korki fajny spocik Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2021 12 godzin temu, skiba napisał: AdEK jasne że pamiętasz szczere pole, dwa korki fajny spocik Kurła! To je to Do zobaczenia Kuba! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Wrzesień 2021 (edytowane) Dziś zagadnął mnie pan który jak się okazuje ma Corrado od 95roku. Fajna historia bo sprowadzony przez gościa z Biłgoraja który miał z Chicago salon vw, a uw Pan kupił to właśnie około 95 roku, podobno już 15 lat nim nie jezdzi stoi i czeka, minimalny przebieg noi pakiet USA g60 z 90lub 91 roku. Jeszcze go nie oglądałem. Edytowane 28 Wrzesień 2021 przez Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2021 Czerwony w Lublinie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2021 11 godzin temu, 16vg60 napisał: Czerwony w Lublinie? Nie, dark burgund Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2021 Ale to ori USA, były w tym kolorze? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2021 Nie wiem nie widziałem. Pan twierdzi że taki kolor niby jak mój, mówi że pasy ma elektryczne, a dokładnie kolor będę mógł potwierdzić jak go zobaczę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2021 (edytowane) Biały corr blachy s4-lto na EC w Gliwicach mrugalem światłami żeby pogadać ale chyba ktoś się wystraszył Edytowane 1 Październik 2021 przez jakoppo Zła rejestracja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach