jasiu-krejzi 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2021 W dniu 19.03.2021 o 22:53, Rafal napisał: Na Giełdzie Klasyków pojawił się automat na sprzedaż: https://www.gieldaklasykow.pl/volkswagen-corrado-g60-1992-38000-pln-slupsk/ Za miesiąc rura handlarzowi zmięknie i będzie za mniej niż 20k. W dniu 20.03.2021 o 13:05, KOSTRZYK napisał: Najbiedniejsza wersja w cenie vra, nieźle. Można wiedzieć z jakim wyposażeniem wychodziły vry? Jakby nie patrzeć mam chyba to samo w swoim jet'cie co niektóre vr6 no oczywiście prócz silnika. One wszystkie szły z dodatkowym tempomatem, skórą Recaro i klimą bo tego mi braknie czy coś jeszcze? Niby najbiedniejszy ale to co potrzebne to ma raczej. ;D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2021 (edytowane) Oj tam oj tam, jak ma co do garnka włożyć i nie musi leczyć dzieci to sobie poczeka, zawsze może też zrobić tak: https://spidersweb.pl/autoblog/dodge-charger-1970-zniszczony/ w końcu to i tak wszystko złom, a satysfakcja z "odmrożenia uszu na złość babci" zapewne bezcenna. W dodatku jak ktoś dysponuję zylionem $$$ na koncie to samo "odmrożenie" może okazać się prawie bezbolesne. Ogółem chyba warto, rozważyć taką opcję w przyszłości... Edytowane 27 Marzec 2021 przez BOLO666 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2021 Nie, nie szukam, ktoś od nas szukał i zdębiał jak zobaczył ceny. Jeden ze "znanych" z TV importerów aut z kraju kwitnącej wiśni, zaproponował mu budżet 80 tys. zł Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Galun 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2021 ożeszqrwajegomać... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2021 (edytowane) Najwyraźniej cena pietruszki pociągnęła za sobą ceny corrado... no chyba, że tefałeny... aaaatFUUUU, kłamią w kwestii hiperinflacji i ogólnego rozkładu gospodarki Edytowane 30 Marzec 2021 przez BOLO666 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2021 Zobaczcie jaki ładny rodzynek - aż niewiarygodne: https://www.autoscout24.pl/oferta/-4bad8bea-df09-4cbb-afc8-3279bd117274?utm_source=criteo-pl&utm_medium=ret&utm_campaign=Lower-Funnel&utm_content=html&utm_term=all Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jasiu-krejzi 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2021 Wczoraj czerwony korek na sebringach koło Witmana w Gdańsku, LKR blaszki ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2021 Wczoraj na spacerku z żoną wyczailiśmy takiego oto corra Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2021 Podobny był kiedyś we Wrocławiu. Swap TDi. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2021 Ten TDI to byle auto gulowroc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lazer 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2021 Dziś trasa od Szczawnicy do Nowego Sączą, czerwona sroka mk2 na KNS pomachałem z motora Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2021 WWL Produkują wódkę więc może go zaprosić, chyba, że jest w naszych szeregach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2021 (edytowane) 22 godziny temu, Czarna! napisał: WWL Produkują wódkę więc może go zaprosić, chyba, że jest w naszych szeregach Gdzieś kiedyś ktoś się chwalił że produkuje super wódkę i że przywiezie na zlot. Ale kto to był nie pamiętam Pić jej też nie piłem Edytowane 18 Czerwiec 2021 przez Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2021 (edytowane) Nick Angela ? Czy coś pokręciłem ? https://www.corrado.com.pl/forums/profile/7701-angela/ Edytowane 18 Czerwiec 2021 przez Antonio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2021 WWL700ML ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2021 Serial Rojst 97, drugi sezon. Scirocco Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jasiu-krejzi 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2021 Sroka mk2, Gdańsk - Długie Ogrody, stoi troszkę zapuszczona z dwójkami (2 sztuki) przy trzepaku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2021 1500 km po Polsce i ani jednej sztuki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2021 5 godzin temu, Czarna! napisał: 1500 km po Polsce i ani jednej sztuki 70 tys km rocznie i też ani jednego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2021 A ja w niedzile taka laleczkę przed Chełmem trafiłem Pozdro smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2021 2 godziny temu, 16vg60 napisał: A ja w niedzile taka laleczkę przed Chełmem trafiłem Pozdro smyk Pozdrowionka krzaku. Zostawiłem corrado na odpoczynek... po weselichu . Także chełmiacy mogli sobie przypomnieć jak corrado wygląda. :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2021 Tak samopas go zostawiłeś na ulicy ? PS. Ja widuje wciąż w Lublinie na Czechowie podmęczone życiem jasnoniebieskie G60 na blachach ONY ? (jakoś tak, muszę poszukać zdjęcia). Czyje to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2021 Ciekawe, ja w lu wieki nie widzilem corrado Smyka pod zajazdem trafiłem to jakoś tak dziwnie, corrado???!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2021 W dniu 26.08.2021 o 17:21, Rafal napisał: Tak samopas go zostawiłeś na ulicy ? Tak Rafał stało cały dzień na tym parkingu. Ku uciesze wszystkich fanów starej motoryzacji Ja swoim corradem jeżdżę cały czas poza sezonem zimowym - robiąc nim pewnie ponad 10tys rocznie. Stawiam je pod sklepem, apteką, basenem, restauracją. pracą i nie mam z tym problemu (No tylko wybieram miejsce parkingowe najmniej tłoczne i tyle). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2021 W dniu 26.08.2021 o 17:21, Rafal napisał: Tak samopas go zostawiłeś na ulicy ? PS. Ja widuje wciąż w Lublinie na Czechowie podmęczone życiem jasnoniebieskie G60 na blachach ONY ? (jakoś tak, muszę poszukać zdjęcia). Czyje to ? Stoi pod przedszkolem „Lubliniaczek”. Jak podwożę maluchy do „pracy” to Michaś zawsze pyta czyje… Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach