kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2020 Widziałeś VojtkaVR6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2020 Tak mi się później przypomniało jak byłem na maku kiedyś corem to mnie zaczepił właśnie ktoś kto składał Swojego po drugiej stronie torów:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2020 jezdzi ciamajda a nawet nic nie wrzuci jak to chodzi...zabije Cie Voytecki... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2020 Działają to dobre określenie. Kiedys sobie któregoś palucha na stałe upier.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Czerwiec 2020 W dniu 7.06.2020 o 16:55, Karlos napisał: Oszczędza ręczny. ...oraz na myjni postawił dokładnie pod rynną Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Czerwiec 2020 Przed 13 w Katowicach na dk79 widziany corr SH 99 lub 97 coś tam dalej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2020 (edytowane) Lublin. Dzisiaj. Edytowane 17 Czerwiec 2020 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2020 emeryci w corku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2020 Pan popylał mocno ucieszony.... No i niewiasty w wieku sanatoryjnym... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2020 Ale wygląda na ładną sztukę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2020 28 minut temu, poprostu napisał: No i niewiasty w wieku sanatoryjnym... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2020 29 minut temu, Asiunia napisał: Ale wygląda na ładną sztukę Owszem. Ładnie gadało to Gie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2020 Nie chcę was martwić, ale niedługo tak będziemy wyglądać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karlos 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2020 No nie wiem, dzisiejsza medycyna potrafi zdziałać cuda podobno. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2020 14 godzin temu, Czarna! napisał: Nie chcę was martwić, ale niedługo tak będziemy wyglądać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2020 (edytowane) To corrado od kilku lat przyjeżdża na przeglądy rejestracyjne do mnie do pracy Emblematy g60,motor 9a Buda trochę podmeczona ,przyjechali tym z Włoch bo Pani stamtąd(albo Pan juz nie pamiętam.. Mam gdzies troche zdjec z przegladu ,tylko musiałbym poszukać na kompie Edytowane 20 Czerwiec 2020 przez 16vg60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2020 https://www.facebook.com/KaiserDetailing/ w relacji corrado vojtkavr6 obstawiam, studio detailingu niedaleko mnie:D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2020 Przed chwilą na wylocie do Jeleniej Góry od strony Szklarskiej Biała sroka mk2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2020 Niemożliwe, w Jelaniej nic porządnego nie jeżdzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2020 Słabo się rozglądasz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jasiu-krejzi 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2020 14 godzin temu, dmkk napisał: Niemożliwe, w Jelaniej nic porządnego nie jeżdzi Ty się oglądaj za korkami, a nie dupami hehehe Chyba, że dupa w Corrado to co innego. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2020 O kurde, szacun dla Państwa Emerytów z LU ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jasiu-krejzi 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2020 Wczoraj 16 na numerach GKW widziana sztuka Corrado w Tczewie, potem koło Kościerzyny kolejna. W końcu od roku przeszło Corrado widziane w ruchu... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2020 Poprostu dzisiaj pod Felicyty w lu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2020 Wczoraj, w pewnej stodole w Turce pod Lublinem, widziałem Corrado G (póki co w słabym stanie). Mam jednak nadzieję, że właściciel go ogarnie i za jakiś czas ta sztuka wyjedzie na drogi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach