erwinus 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2019 6 godzin temu, -==RalfVr6==- napisał: Pokaz jakies foto , co to za wersja ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
erwinus 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2019 6 godzin temu, -==RalfVr6==- napisał: Pokaz jakies foto , co to za wersja ? To g60 dość bogata wersja klima skóra czarna podsufitka stoi na gwincie ogólnie prawie wsZystko prócz lamp w serii Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2019 Oplac skladke i wbijaj na zlot z Rabki jestes ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
erwinus 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2019 6 godzin temu, -==RalfVr6==- napisał: Pokaz jakies foto , co to za wersja ? Dodalbym więcej zdjęć. Ale jakiś błąd mi wyświetla a jestem tu bardzo świeżym nabywca i uczestnikiem forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
erwinus 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2019 19 minut temu, -==RalfVr6==- napisał: Oplac skladke i wbijaj na zlot z Rabki jestes ? Nie okolice Wadowic a w Rabce go znalazłem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2019 W dniu 15.11.2019 o 15:09, erwinus napisał: Nie okolice Wadowic a w Rabce go znalazłem. Który to rok tego auta? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2019 Przed chwilą widzialem żółte corrado na KBR......w Łomiankach przy głównej trasie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
erwinus 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2019 3 godziny temu, zachar napisał: Który to rok tego auta? Właśnie nie wiem. Jest to składak i w dowodzie jest 1997 wpisałem Vin w szukajce i wyszło to samo. Trochę szpachli na nim jest ale widać że po dużym remoncie mech i opt. Gość siedzi w Belgii i kazal sprzedać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2019 W dniu 15.11.2019 o 14:39, erwinus napisał: Maska i zderzak starego typu, grill dopakowany nowego typu. Halogeny i kierunki też NT? Trochę dziwny miks, bo halo NT są drogie, a ST tanie jak już ktoś naprawiał. grill może kwestia gustu, ale miksy zawsze dziwnie wyglądają. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
erwinus 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2019 1 godzinę temu, Antonio napisał: Maska i zderzak starego typu, grill dopakowany nowego typu. Halogeny i kierunki też NT? Trochę dziwny miks, bo halo NT są drogie, a ST tanie jak już ktoś naprawiał. grill może kwestia gustu, ale miksy zawsze dziwnie wyglądają. Z samochodem dostałem 3 rodzaje lamp tył i dwa rodzaje lamp przód do tego 3grille st nt założony i grill z brewka halogeny też mam st tylko nie zakładałem bo są trochę poobijane od kamieni a te są nowiutkie i już były zalozone. Ale gratuluję sprawnego oka i spostrzegawczości:) mimo wszystko mam nadzieję że nie wygląda to komicznie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dyrcio 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2019 (edytowane) W dniu 18.11.2019 o 14:03, kostek napisał: Przed chwilą widzialem żółte corrado na KBR......w Łomiankach przy głównej trasie To moje corrado, po chyba 10 latach wróciłem do tego samochodu...bo je po prostu lubię. Kiedyś miałem 1,8 16v. Ten żółtek to troche ulep, ma 2 litrowy silnik z golfa gti(podobno). W miare czasu i gotówki będę auto poprawiał...i ten kolor, ehhh. Przy okazji; nie działa predkościomierz, sprzedawca okłamał mnie, że to pęknięta linka. Po sprawdzeniu okazało się, że to licznik w wersji bez linki. Ktoś by coś podpowiedział,dopomógł? Na razie sprawdziłem silniczki w zegarach-sprawne. Samochód w tych Łomiankach trochę postoi, pracuję tam. Byłbym wdzięczny za pomoc, podpowiedzi(jestem elektrykiem ale nie samochodowym) lub gdzie w okolicy ktoś by to ogarnął. Edytowane 30 Listopad 2019 przez Dyrcio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2019 Zegary możesz dokupić z passata b3 tam były wersje na linkę. Elektryka nie jest taka trudna . Znajdź dobre schematy a szybko się nauczysz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2019 Zamiast zegarów na linkę można też po prostu wrzucić na skrzynię impulsator i od niego poprowadzić 3 kabelki tam gdzie trzeba. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dyrcio 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Grudzień 2019 Ja tam żadnej linki nie znalazłem. Auto jest z 92 roku więc, tak jak juz doczytałem, liczniki elektroniczne. Oryginalnie silnik był 2,0 8v. Jak znaleźć ten impulsator? Może go mam czy też przepadł przy swapie silnika? Dzięki za podanie kierunku poszukiwań. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Grudzień 2019 Kogo czerwony cor chyba G60, stoi w Popicach pod warsztatem ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2019 Przed chwila żółte corrado w m. Łomianki , stało na ogrodzonym parkingu kolo jakiejś firmy chyba Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2019 Patrz wyżej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2019 Dobra nie bylo tematu po prostu informuje ze nadal stoi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Grudzień 2019 (edytowane) Dzisiaj godzina 10:30 - Kielce ul. Seminaryjska granatowe Corrado na numerach TKI...... Edytowane 25 Grudzień 2019 przez delfin Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2020 Żółte Corrado Łomianki ,po lewej w str Gdańska Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2020 Sciro BiMotor. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2020 przy spodku w Katowicach widuję zaparkowane bardzo zadbane Scirocco mk2 na szyldach SG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Styczeń 2020 (edytowane) Pojechałem na myjnie .Myje w boksie , a tu obok drugie wjechało i spot się zrobił.Nawet właściciel myjni przyszedł pogadać. I dzisiaj byłem w Kamieńcu Ząbkowickim.I kor w zagrodzie mechanika jeszcze nie na naszych blachach.Ale seria bo nawet wysoko stał.Nie było znaczków także nie wiem jaki silnik.Ale chyba G60 bo maska ST. Edytowane 26 Styczeń 2020 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
horletzz 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 2020 W dniu 26.01.2020 o 20:23, Rafał24V napisał: Pojechałem na myjnie .Myje w boksie , a tu obok drugie wjechało i spot się zrobił.Nawet właściciel myjni przyszedł pogadać. I dzisiaj byłem w Kamieńcu Ząbkowickim.I kor w zagrodzie mechanika jeszcze nie na naszych blachach.Ale seria bo nawet wysoko stał.Nie było znaczków także nie wiem jaki silnik.Ale chyba G60 bo maska ST. Beauties Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2020 Hahaha nasz corr trafił do jakiejś polskiej gry o tuningu... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach