kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2019 Czyje? Widziane na Tarchominie w Warszawie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2019 Dzięki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2019 Przed chwilą bordowy cor na WR..... na S7 w kierunku Kielc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2019 8 godzin temu, kostek napisał: Przed chwilą bordowy cor na WR..... na S7 w kierunku Kielc Mijałem się z nim na S7 - obwodnica Kielc. Jechał w stronę Krk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2019 Miałem go przed Orlenem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kecaj 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2019 https://www.youtube.com/watch?v=KyfNk3FTHGU Korczysław w 13:02 , 14:35 i zdaję się że jeszcze w 2 ujęciach... Swoją drogą fajny film... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2019 W Rabce z tydzień temu czerwony Corr. Przy warsztacie na dole w centrum. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2019 (edytowane) Byles w Rabce i nie pisales ? Mozna bylo jakas kawe wypic . Czerwony to jednak nie Adriana ale ulep na sprzedaz Edytowane 15 Październik 2019 przez -==RalfVr6==- Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2019 Rano Zakopane, potem Kraków i jeszcze Wieliczka - biegiem....jednego dnia. a jestem w sumie dość często... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2019 27.09 na trasie Nr 3 (rany, gdzie to jest, jakiś koniec świata ) o godzinie 16:50 minąłem się z Corem na blachach ZST (jechał od strony Świnoujścia - 45 km za Świnoujściem). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2019 Może Aga wracała że Śląska? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2019 W dniu 7.10.2019 o 20:39, Rafal napisał: 27.09 na trasie Nr 3 (rany, gdzie to jest, jakiś koniec świata ) To pierwsza Nasza myśl, jak usłyszymy gdzie jest następny zlot . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2019 Raczej jechała ze Szczecina / Świnoujścia w stronę Śląska To tam robimy kolejny zlot ? Trzeba będzie tydzień wcześniej wyjechać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2019 Wczoraj na S3, na wysokości Myśliborza, w kierunku Szczecina, czerwony na lawecie KR....., z boku czarny napis Corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawidq97 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2019 (edytowane) Ostatnio w Bedzinie. Edytowane 14 Listopad 2019 przez Dawidq97 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
erwinus 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2019 W dniu 3.10.2019 o 11:33, -==RalfVr6==- napisał: Byles w Rabce i nie pisales ? Mozna bylo jakas kawe wypic . Czerwony to jednak nie Adriana ale ulep na sprzedaz Akurat kupiłem to corrado i na Twoim miejscu kilka razy bym się zastanowił nad określeniem "ulep" skoro nawet go nie oglądałeś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2019 5 godzin temu, erwinus napisał: Akurat kupiłem to corrado i na Twoim miejscu kilka razy bym się zastanowił nad określeniem "ulep" skoro nawet go nie oglądałeś Pokaz jakies foto , co to za wersja ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
erwinus 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2019 6 godzin temu, -==RalfVr6==- napisał: Pokaz jakies foto , co to za wersja ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
erwinus 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2019 6 godzin temu, -==RalfVr6==- napisał: Pokaz jakies foto , co to za wersja ? To g60 dość bogata wersja klima skóra czarna podsufitka stoi na gwincie ogólnie prawie wsZystko prócz lamp w serii Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2019 Oplac skladke i wbijaj na zlot z Rabki jestes ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
erwinus 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2019 6 godzin temu, -==RalfVr6==- napisał: Pokaz jakies foto , co to za wersja ? Dodalbym więcej zdjęć. Ale jakiś błąd mi wyświetla a jestem tu bardzo świeżym nabywca i uczestnikiem forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
erwinus 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2019 19 minut temu, -==RalfVr6==- napisał: Oplac skladke i wbijaj na zlot z Rabki jestes ? Nie okolice Wadowic a w Rabce go znalazłem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2019 W dniu 15.11.2019 o 15:09, erwinus napisał: Nie okolice Wadowic a w Rabce go znalazłem. Który to rok tego auta? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2019 Przed chwilą widzialem żółte corrado na KBR......w Łomiankach przy głównej trasie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
erwinus 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2019 3 godziny temu, zachar napisał: Który to rok tego auta? Właśnie nie wiem. Jest to składak i w dowodzie jest 1997 wpisałem Vin w szukajce i wyszło to samo. Trochę szpachli na nim jest ale widać że po dużym remoncie mech i opt. Gość siedzi w Belgii i kazal sprzedać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach