Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2019 Może im ktoś wyjaśnić że ori G60 w Corrado to jednostka 8 zaworowa? Kolejny raz ten sam błąd. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2019 Wczoraj okolo 19 w Gdyni kolo daru młodzieży czy jakos tak bordowe bodajrze corrado na blachach GA sory za jakos ale nie ogarniałem juz aparatu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2019 Może karpia ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2019 A no możliwe, juz bym nie zdarzył złapać go a troszkę sie spieszyłem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2019 (edytowane) Złapany na Modlińskiej w Warszawie pewnie niedługo na sprzedaż:D nie mam pojęcia czemu się obróciło,na telefonie nie mogę zmienić :/ Edytowane 7 Sierpień 2019 przez Baranek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2019 (edytowane) Wczoraj na zlocie w jedlance corr vr i po 20tej.na wyjezdzie z Bogdanki w str. Puchaczowa widziana sroka mk2 na jakims fajnym kole Pozdr. Edytowane 1 Wrzesień 2019 przez 16vg60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2019 Czyje? Widziane na Tarchominie w Warszawie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jasiu-krejzi 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2019 4 godziny temu, 16vg60 napisał: Wczoraj na zlocie w jedlance corr vr i po 20tej.na wyjezdzie z Bogdanki w str. Puchaczowa widziana sroka mk2 na jakims fajnym kole Pozdr. Twoje RS4 Krzaku też robi przeciąg na tym kole i jebitnym heblu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2019 Dzięki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2019 Przed chwilą bordowy cor na WR..... na S7 w kierunku Kielc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2019 8 godzin temu, kostek napisał: Przed chwilą bordowy cor na WR..... na S7 w kierunku Kielc Mijałem się z nim na S7 - obwodnica Kielc. Jechał w stronę Krk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2019 Miałem go przed Orlenem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kecaj 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2019 https://www.youtube.com/watch?v=KyfNk3FTHGU Korczysław w 13:02 , 14:35 i zdaję się że jeszcze w 2 ujęciach... Swoją drogą fajny film... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2019 W Rabce z tydzień temu czerwony Corr. Przy warsztacie na dole w centrum. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2019 (edytowane) Byles w Rabce i nie pisales ? Mozna bylo jakas kawe wypic . Czerwony to jednak nie Adriana ale ulep na sprzedaz Edytowane 15 Październik 2019 przez -==RalfVr6==- Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2019 Rano Zakopane, potem Kraków i jeszcze Wieliczka - biegiem....jednego dnia. a jestem w sumie dość często... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2019 27.09 na trasie Nr 3 (rany, gdzie to jest, jakiś koniec świata ) o godzinie 16:50 minąłem się z Corem na blachach ZST (jechał od strony Świnoujścia - 45 km za Świnoujściem). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2019 Może Aga wracała że Śląska? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2019 W dniu 7.10.2019 o 20:39, Rafal napisał: 27.09 na trasie Nr 3 (rany, gdzie to jest, jakiś koniec świata ) To pierwsza Nasza myśl, jak usłyszymy gdzie jest następny zlot . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2019 Raczej jechała ze Szczecina / Świnoujścia w stronę Śląska To tam robimy kolejny zlot ? Trzeba będzie tydzień wcześniej wyjechać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2019 Wczoraj na S3, na wysokości Myśliborza, w kierunku Szczecina, czerwony na lawecie KR....., z boku czarny napis Corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jasiu-krejzi 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2019 32 minuty temu, dmkk napisał: Wczoraj na S3, na wysokości Myśliborza, w kierunku Szczecina, czerwony na lawecie KR....., z boku czarny napis Corrado. Wisiał na olx na srebrnych alusiach ze złotymi akcentami, g60'tka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawidq97 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2019 (edytowane) Ostatnio w Bedzinie. Edytowane 14 Listopad 2019 przez Dawidq97 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
erwinus 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2019 W dniu 3.10.2019 o 11:33, -==RalfVr6==- napisał: Byles w Rabce i nie pisales ? Mozna bylo jakas kawe wypic . Czerwony to jednak nie Adriana ale ulep na sprzedaz Akurat kupiłem to corrado i na Twoim miejscu kilka razy bym się zastanowił nad określeniem "ulep" skoro nawet go nie oglądałeś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2019 5 godzin temu, erwinus napisał: Akurat kupiłem to corrado i na Twoim miejscu kilka razy bym się zastanowił nad określeniem "ulep" skoro nawet go nie oglądałeś Pokaz jakies foto , co to za wersja ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach