jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2019 6 godzin temu, Lukas_VW napisał: ANDI widziany dzisiaj w Siemianowicach To ANDI jeszcze się buja correm? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2019 Wczoraj na majovwce corrasy i sroki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jasiu-krejzi 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2019 Nie wiem ale wydaje mi się, że ten rok jakiś przełomowy, na każdym zlocie spotykam minimum 2 korki. A w zgłoszeniach na LOWSTYLE koło Bydgoszczy to widziałem chyba z 10sztuk. Ludzie chyba przypomnieli sobie o samochodach w końcu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2019 (edytowane) ło 3 białe mk2 ależ mnie robi to auto, a czyjeż to białe sciro LZA ?? a u mnie teraz ostatnimi czasy śmiga w biłgoraju czarna sroka mk2 gt2 noi podobnież to dziewuszka jakaś śmiga Edytowane 30 Maj 2019 przez Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2019 Nom sciro mk2 jest kosa,tylko dla mnie ciemny granat Podobno jedno z tych jest do sprzedania bo kolega cos zagadywal ,wiec jak cos moge nr.tel. ogarnac jak ktos by miał chęć Drugie natomiast z vr5 pod maska ,ale ja tego nie widzialem ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2019 10 godzin temu, Smyk napisał: ło 3 białe mk2 ależ mnie robi to auto, a czyjeż to białe sciro LZA ?? a u mnie teraz ostatnimi czasy śmiga w biłgoraju czarna sroka mk2 gt2 noi podobnież to dziewuszka jakaś śmiga Widziałem tę srokę, była na Roztoczańskich klasykach w Tomaszowie. Ładna i dziewczyna kierowała Foto kolegi Bladego, Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2019 wczoraj w Piotrkowie Trybunalskim mijałem się z pomarańczowym Correm Cinka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
uko 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2019 Wczoraj. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2019 Na Spocie Golf mk2 Polska w Warszawie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
o2krk 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Czerwiec 2019 Wczoraj w Rabce Zdrój o godz 13 +/- na KNT widziane piękne Corrado. Co ciekawe, minutę wcześniej zaparkowałem swoje. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Czerwiec 2019 Napewno Adek tylko teraz ktory kolor ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2019 Brawo za trzecie miejsce. Time 4:30 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nagly 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2019 21.06.2019 w Ślesinie fioletowe corrado na numerach PKN bodajże. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2019 Niedługo na sprzedaż, dokładnie po niedzieli. Będzie na Złocie Tlokowisko w Garwolinie, podobno od pierwszego właściciela stan świetny, ale to info od kogoś,więc jak ktoś będzie niech obluka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2019 Przed chwilą w miejscowości Rozprza pomaranczowe corrado Cinka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2019 (edytowane) Dzisiaj na ul. Królewieckiej we Wrocławiu widziane ciemnogranatowe Corrado.Mijaliśmy się.Pomachałem ale za późno zostałem zauważony. Edytowane 13 Lipiec 2019 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2019 Dzisiaj w Siewierzu dwie scirro biała i zielona mk2 i jedna czarna mk1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2019 W muzeum śląskim w Katowicach jest tymczasową wystawa hip hopu z lat 90tych głównie k jako eksponat jest korek. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2019 to chyba auto IGSa? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2019 Tak. We wtorki jest darmowe wejście. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2019 Jakoppo przed gliwcami przy jakimś sklepie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2019 Haa w końcu jak umyłem złomka to został zauważony Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2019 W dniu 1.07.2019 o 21:47, Baranek napisał: Niedługo na sprzedaż, dokładnie po niedzieli. Będzie na Złocie Tlokowisko w Garwolinie, podobno od pierwszego właściciela stan świetny, ale to info od kogoś,więc jak ktoś będzie niech obluka https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-corrado-1-8-160km-kompresor-1-wlasciciel-od-nowosci-top-zobacz-ID6C6v6A.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2019 corrado prezesa w auto moto na sierpień 2k19 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2019 Auto prezesa było już kilka razy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach