madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2019 wczoraj w Piotrkowie Trybunalskim mijałem się z pomarańczowym Correm Cinka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
uko 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2019 Wczoraj. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2019 Na Spocie Golf mk2 Polska w Warszawie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
o2krk 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Czerwiec 2019 Wczoraj w Rabce Zdrój o godz 13 +/- na KNT widziane piękne Corrado. Co ciekawe, minutę wcześniej zaparkowałem swoje. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Czerwiec 2019 Napewno Adek tylko teraz ktory kolor ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2019 Brawo za trzecie miejsce. Time 4:30 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nagly 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2019 21.06.2019 w Ślesinie fioletowe corrado na numerach PKN bodajże. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2019 Niedługo na sprzedaż, dokładnie po niedzieli. Będzie na Złocie Tlokowisko w Garwolinie, podobno od pierwszego właściciela stan świetny, ale to info od kogoś,więc jak ktoś będzie niech obluka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2019 Przed chwilą w miejscowości Rozprza pomaranczowe corrado Cinka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2019 (edytowane) Dzisiaj na ul. Królewieckiej we Wrocławiu widziane ciemnogranatowe Corrado.Mijaliśmy się.Pomachałem ale za późno zostałem zauważony. Edytowane 13 Lipiec 2019 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2019 Dzisiaj w Siewierzu dwie scirro biała i zielona mk2 i jedna czarna mk1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2019 W muzeum śląskim w Katowicach jest tymczasową wystawa hip hopu z lat 90tych głównie k jako eksponat jest korek. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2019 to chyba auto IGSa? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2019 Tak. We wtorki jest darmowe wejście. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2019 Jakoppo przed gliwcami przy jakimś sklepie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2019 Haa w końcu jak umyłem złomka to został zauważony Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2019 W dniu 1.07.2019 o 21:47, Baranek napisał: Niedługo na sprzedaż, dokładnie po niedzieli. Będzie na Złocie Tlokowisko w Garwolinie, podobno od pierwszego właściciela stan świetny, ale to info od kogoś,więc jak ktoś będzie niech obluka https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-corrado-1-8-160km-kompresor-1-wlasciciel-od-nowosci-top-zobacz-ID6C6v6A.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2019 corrado prezesa w auto moto na sierpień 2k19 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2019 Auto prezesa było już kilka razy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2019 Może im ktoś wyjaśnić że ori G60 w Corrado to jednostka 8 zaworowa? Kolejny raz ten sam błąd. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2019 Wczoraj okolo 19 w Gdyni kolo daru młodzieży czy jakos tak bordowe bodajrze corrado na blachach GA sory za jakos ale nie ogarniałem juz aparatu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2019 Może karpia ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2019 A no możliwe, juz bym nie zdarzył złapać go a troszkę sie spieszyłem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2019 (edytowane) Złapany na Modlińskiej w Warszawie pewnie niedługo na sprzedaż:D nie mam pojęcia czemu się obróciło,na telefonie nie mogę zmienić :/ Edytowane 7 Sierpień 2019 przez Baranek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2019 (edytowane) Wczoraj na zlocie w jedlance corr vr i po 20tej.na wyjezdzie z Bogdanki w str. Puchaczowa widziana sroka mk2 na jakims fajnym kole Pozdr. Edytowane 1 Wrzesień 2019 przez 16vg60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach