sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2019 nic nie kumam gebelsa ale pewno wiekszosc informacji sie wie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2019 W dniu 9.04.2019 o 18:10, VOLCIK napisał: O, widzę Darku, że byłeś w moich okolicach. Ten na blachach NOS pojawił się jakieś pół roku temu w tej okolicy, ale na właściciela nigdy nie trafiłem. Jak jesteś w Lu to dawaj znać.... pogaworzymy chwilę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2019 Taka dzisiaj kanadyjska wersja zlapana Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2019 Przed chwilą ktoś chyba testował corra na Gliwickiej w Przyszowicach w kierunku Gliwic i spowrotem Zielony corr ale nie zauważyłem na jakich tablicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
uko 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2019 Przed chwilą w Pleszewie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2019 25:31 Corrado w tle szkoda ze nie pokazal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2019 Ralf, No wreszcie ! Pozdrawiamy Kanadę ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2019 5 godzin temu, Rafal napisał: Ralf, No wreszcie ! Pozdrawiamy Kanadę ! Pozdrowionka, caly czas wypatruje ale coraz mniej corkow. Do zobaczenia mysle na Okunince . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baron 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2019 Dokładnie 25:48 właśnie zobaczyłem hehe podczas oglądania Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2019 (edytowane) To corrado nawet laik by zauwazyl Na filmie widac jeszcze jedno i odrazu je wyłapalem Edytowane 22 Kwiecień 2019 przez 16vg60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jasiu-krejzi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2019 Szczerze tylko zobaczyłem kora jak Patryk przechodził przez dwór, myślałem że chociaż słowo zamieni, że wgl. tam widzi go i pokaże w kadrze. Tego na hali cholera już nie przyuważyłem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2019 Moze dlatego ze masz je na.codzień, a ja wypatruje z utęsknieniem 31.48 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mps 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Kwiecień 2019 Na hali było na stoisku VW srebrne rekordowe g60 16v z 1988 które ustanowiło rekord prędkości 247 km/h. Mam foty jak się ogarnę to włoże Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2019 Taki Karmann; Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2019 Kupiłeś ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2019 Chciałbym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Kwiecień 2019 W dniu 23.04.2019 o 14:23, mps napisał: Na hali było na stoisku VW srebrne rekordowe g60 16v z 1988 które ustanowiło rekord prędkości 247 km/h. Mam foty jak się ogarnę to włoże Mała poprawka Prezesie: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mps 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2019 czeski błąd 274 ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jasiu-krejzi 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2019 Dlaczego te silniki nie weszły do produkcji cholera... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2019 dzisiaj białe Scirocco mk3 w Czerniowcach, Ukraina Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
44FG 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2019 9 godzin temu, jasiu-krejzi napisał: Dlaczego te silniki nie weszły do produkcji cholera... Wiadomo dlaczego. Nikt by nie kupował VR6... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2019 W dniu 29.04.2019 o 22:11, 44FG napisał: Wiadomo dlaczego. Nikt by nie kupował VR6... To raz ,a dwa ABF 2.0 16V w pierwszych latach produkcji miał 180 koni.Różnił się kolektorem ,przepustnicą ,wydechem . I tak mu moc ograniczyli. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2019 Niektóre seaty abf tez mialy bonusy,zależnie jaki sterownik siedzial Znajomy.ma taki motor w golfie mk2 i seria na ham.pokazala176ps Ecu z.koncowka 304 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2019 Dzisiaj w Kętach o godz. 10.05 mijałem ciemne Corrado na blachach KOS. Okolice stadionu Hejnału. Ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2019 ANDI widziany dzisiaj w Siemianowicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach