poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2018 Discovery. Fani 4 kołek. VR6. Teraz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2018 Kto był na targach ślubnych ? Skóra automacik bardzo ladny stan Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2018 to jest z R36 i DSG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2018 Pierdzielisz w sroce ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2018 ta od mijomara ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Grudzień 2018 Kto mi pod blokiem parkuje ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2018 Kraj Kosowo , miejscowość bez znaczenia, dzisiaj okolo 15, nie wiem co ma pod maska ale odejscie ma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2019 Przed chwilą makro sosnowiec Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Styczeń 2019 Właściciel tam pracuje i jeździ na codzień sroka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2019 Dzisiaj godzina 17 , poza granicami kraju VR zdezelowany niestety, wnętrze tak samo w niezbyt dobrym stanie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2019 ciekawy parking, w oddali Golf mk1 i pare dwójek:D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Luty 2019 No golfików to tutaj od groma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Luty 2019 A są.jakieś gti/16v/g60 ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty 2019 jakby były jakieś w dobrym stanie to zapewne już bym firmę zakładał z częściami tym bardziej od G niestety pomijając samochody kilkuletnie od groma tutaj vw tym bardziej pasztetów i golfików, i 1 i 2 generacji jednak stan pozostawia wiele do życzenia. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Luty 2019 dzisiaj pod ikea w Katowicach, po godz. 10 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Luty 2019 no i stało sie....dzisiaj widziałem chyba swojego cora ostatni raz ....poszedł w swiat . mimo tego co ludzie twierdzą nigdy mnie nie zawiódł . auto godne podziwu i szacunku ....zabrakło czasu dla niego , niech słuzy innym . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2019 Plany na coś? kiedyś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2019 Takie dziś spotkałem https://moto.wp.pl/kuba-wojewodzki-wspomina-dawne-auto-mial-swietnego-volkswagena-6355742291724418a Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2019 (edytowane) Nowa trasa, nowe samochody oba jednego wlasciciela, srebrny to 20VT a bordowy to Vr6 wnetrze ST w garazu byl jeszcze gulf 2 z 600 konnym silnikiem szykowany pod draga Edytowane 8 Marzec 2019 przez indi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2019 2:37 corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2019 (edytowane) Edytowane 30 Marzec 2019 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
uko 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2019 (edytowane) Dzisiaj w Pleszewie trzy bloki od mojego. Edytowane 3 Kwiecień 2019 przez uko Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2019 Lublin Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2019 (edytowane) W niedzielę w Rdzawce ok godziny 12, lecący w kierunku Nowego Targu, poliftowy Corrado zdaje się LK4Z na blachach KR. Kto to? Nie czasem o2krk? Edytowane 9 Kwiecień 2019 przez AdEK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2019 O, widzę Darku, że byłeś w moich okolicach. Ten na blachach NOS pojawił się jakieś pół roku temu w tej okolicy, ale na właściciela nigdy nie trafiłem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach