Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2018 Tak z czech, obserwuje goscia na ig robi robote ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lazer 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2018 Wczoraj godzina 15 w Pierzchnicy czerwone Corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2018 W dniu 25.09.2018 o 16:09, indi napisał: Przed chwila w Dusznikach Zdrój widziałem ciemne corrado to pewnie Michała z Dusznik . ten na zdjęciu poniżej ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2018 Widziane z przodu i jak zapier..... tak wiec nie widziałem felg ale najprawdopodobniej to jest ten corek, no i rejestracje z klodzka wiec by moglo sie zgadzac. niestety jechalem sluzbowymaby go gonic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2018 Przed chwilą na obwodnicy Lublina w stronę Zamościa srebrne Corrado z małą tablicą z tylu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2018 Baza pewnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2018 W dniu 11.10.2018 o 17:36, indi napisał: Widziane z przodu i jak zapier..... tak wiec nie widziałem felg ale najprawdopodobniej to jest ten corek, no i rejestracje z klodzka wiec by moglo sie zgadzac. niestety jechalem sluzbowymaby go gonic to na bank ten a jak zapier*alał to ten na 100% Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2018 Kolega napotkał w Starych Babicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jasiu-krejzi 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2018 Piątek, coś po 17'tej, Rusocin. Ciemny korek, na borbecie albo dezencie (czymś szerszym) blachy GDA czyli miejscowy. Wcześniej nie widziałem na rewirze kolegi, prawdopodbnie 16v na atrapie było. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2018 (edytowane) Ostrowiec Św. Vr6 Edytowane 20 Październik 2018 przez madKOWAL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawidq97 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2018 Dziś w Gliwicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2018 Ooo moje dojechało niestety bez właściciela ale corr się pokazał przynajmniej.. czyje to STA z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2018 (edytowane) Czarne Corrado w Oświęcimiu na numerach KOS Edytowane 6 Listopad 2018 przez Lukas_VW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kriss17 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2018 1 zielone G60 byle auto klubowicza o nicku PIM z tczewa.. jakis ped..l mi podkupil te auto ale teraz juz po Pimie ma 2go wlasciciela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2018 7:45 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baron 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2018 W dniu 6.11.2018 o 19:52, Kriss17 napisał: 1 zielone G60 byle auto klubowicza o nicku PIM z tczewa.. jakis ped..l mi podkupil te auto ale teraz juz po Pimie ma 2go wlasciciela A po co ci był ten drugi ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Listopad 2018 Czerwone i brazowe corrado widziane dzisiaj na obwodnicy lublina po południu Czyżby czerwony corr Antonia ? Pozdro od kierowcy astry coupe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2018 9 godzin temu, 16vg60 napisał: Czerwone i brazowe corrado widziane dzisiaj na obwodnicy lublina po południu Czyżby czerwony corr Antonia ? Pozdro od kierowcy astry coupe Antek i vjaron na corradowy ślub lecieli pewnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2018 Myślałem, że chcesz się pościgać trochę, a mnie już tak żona opierniczala za jazdę po tej obwodnicy hahaha Tak to byliśmy my, Vjaron odbił na Łęczna, a ja pojechałem na Piaski Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2018 To nie ja ,to brat byl Zadzwonil i pytał czy znam czerwone corrado na lubelskich i brązowe na jakis dziwnych ruskich tablicach Mowil ze fajtowałes troche i w locie corr robi fajne wrażenie i tęskni za tym ,ale co.do osiągów troszki byl.zaskoczony bo myslal ze lepiej podaje jak na.vre 24v Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Listopad 2018 Vjaron ma tablice małe pod USA, a co do osiągów to nawet nie próbowałem się ganiać bo żona obok Tak lecieliśmy po prostu, prędkość patrolowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VJARON 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Listopad 2018 dobrze było ... ja tu cisnę tą obwodnicą, a żona obok z takim mieszanym spokojem pyta: "jedziemy prawie dwieście?"... ..."nom" ... kor przetestowany, jestem zadowolony, dziś stanął na kołki , lista życzeń uaktualniona na 2019 aby do wiosny. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
o2krk 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2018 Dziś po 10 tej. Corrado Adriana patrolujące Kalwarię. Odmachane wiadomo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2018 2 godziny temu, o2krk napisał: Dziś po 10 tej. Corrado Adriana patrolujące Kalwarię. Odmachane wiadomo Odmachane . Jechałem do Kalwarii ratować inne Corrado . W sumie dzisiaj w KZ z moim już 4 Corry widziane. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Listopad 2018 Dziś rano ok. 7.55 w okolicach Bolkowa widziana biała sroczka mk2 chyba blachy DJA... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach