madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2018 W niedzielę takie Sciro w Ząbkowicach Śląskich Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2018 Widac ze na robocie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2018 (edytowane) Weekend na SCP w Katowicach trzy corry, zielone G60 rej. OK czerwone G60 rej. KR i porobiony czarny vr-t Do tego dwa scirocco jedno na SLU drugie na KRA Z nikim sie nie trafiłem Edytowane 19 Wrzesień 2018 przez jakoppo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2018 w niedzielę w Warszawie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2018 I myk mandat będzie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2018 film kręcili, więc zakładam, że to kogoś z produkcji Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2018 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2018 Dzisiaj bordowe Corrado na SC, w okolicy strumienia. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2018 hanys, Jesteś w Warszawie jesteś ??? Wczoraj pod stadionem jedno Corrado (fioletowy ? blach nie pamiętam) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2018 Rafał tylko w niedzielę byłem możliwe, że parę wycieczek do Warszawy w tym roku jeszcze będę miał, ale autem tam się nie opłaca jechać :/ wjazd do Wawy o 10 zero aut, chyba w niedzielę wstajecie o 12 wyjazd o 19 spoko, ale autostrada do Łodzi masakra, kupa tirow jedzie 100, kupa ludzi jedzie 120 i wyprzedza te tiry, a normalny człowiek chce jechać 140 i dupa... i ten sznur aut do Warszawy na 80km :/ jechali normalnie, ale tam nie było przerwy nawet na kilkaset metrów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2018 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał_19 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2018 Właśnie wczoraj po nim patrzałem.Chciałem zjechać i popytać co z nim będzie się działo ale zabrakło czasu. Z tego co wiem to już tam stoi od dłuższego czasu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2018 hanys, ale to nie wina Warszawy przecież To ludzie tak jeżdżą. Bez głowy zupełnie. Faktycznie w niedzielę rano jest pusto, przejażdżka wówczas to przyjemność. Dobrze, że nie musisz tu zawitać w tygodniu. Ja do pracy mam 19 km, zajmuje mi to min. 40 min. do godziny... Daj znać jak będziesz następnym razem to zmontujemy jakieś spotkanie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Domi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2018 19km w 40 min przez miasto to wcale nie jest zły czas mnie nieraz się zdarzało tyle wracać z pracy 6km w jakichś "gorących" okresach np przedświątecznych... ale normalny czas powrotu to 15-20minut, dojazdu ok 13-17 teraz zaczyna się masakra, studenty zalewają miasto i się po nim snują, remonty itp, aż kupiłem sobie bilet okresowy i od poniedziałku tramwajem 15 minut wydzielonym torowiskiem (+ drugie tyle na nogach, za to bez stresu jak to wszystko stoi) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2018 Dzisiaj w godzinach popołudniowych w Klikuszowej mijany ciemny (szary?) Corr na tablicach SK. W środku zdaje się komplet - machali wszyscy i pomrugane . Ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2018 a ja Ciebie dzisiaj widzialem na przystanku busow w Rabce jak przejezdzales miales sie pokazac ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2018 W dniu 21.09.2018 o 18:05, Lukas_VW napisał: Pszczyna? Też go ostatnio tam widziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2018 Tak, droga 933 Pszczyna - Pawłowice Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2018 W dniu 20.09.2018 o 22:57, Rafal napisał: hanys, Jesteś w Warszawie jesteś ??? Wczoraj pod stadionem jedno Corrado (fioletowy ? blach nie pamiętam) Standartowo to ja, widziałem jak rozmawiałeś ze Stefanem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2018 No to trzeba było do nas podleźć i pogadać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2018 Przed chwila w Dusznikach Zdrój widziałem ciemne corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Wrzesień 2018 Jakiś miesiąc temu na Czerwonych Makach w Krk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawidq97 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2018 Dzis podczas Youngtimer's Show w Dabrowie Gorniczej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2018 Jaki fajny żółtek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2018 To nie to corrado z czech ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach