Domi 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2018 (edytowane) wczoraj w Rabce Edytowane 17 Sierpień 2018 przez Domi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2018 (edytowane) Może mnie pamięć myli ale to chyba blachy Kirysa... Jednak nie, pamięć już nie ta. Edytowane 17 Sierpień 2018 przez Misiek :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2018 AdeK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2018 No wiesz co Domi? Żeby mojej szesnastki nie poznać?! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2018 (edytowane) W dniu 11.08.2018 o 20:25, o2krk napisał: Dziś auto Zachara widziane w drodze do Wadowic, w drodze z Wadowic i pod Castoramą na Zakopiańskiej w Krk. Kierwa, ktoś mnie tutaj śledził Wczoraj widziane w Kalwarii Zebrzydowskiej niebieskie corrado na blachach KSU, felgi 15' BBS Edytowane 19 Sierpień 2018 przez zachar Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał_19 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień 2018 Dzisiaj granatowe corrado na rejestracjach KR zaparkowane w Wadowicach pod zakładem maspex. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
o2krk 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2018 W dniu 20.08.2018 o 16:10, Rafał_19 napisał: Dzisiaj granatowe corrado na rejestracjach KR zaparkowane w Wadowicach pod zakładem maspex. No w końcu ktoś mnie wypatrzył. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Domi 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2018 tak przypuszczałem AdEK że to Ty... ale w sumie nigdy nie widziałem twojej 16-ki znam żółtego i wiem że jest też czerwony Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2018 A tam, przynajmniej w Borku czy na 15 leciu w Ogrodzieńcu musialeś widzieć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Domi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2018 a to dawno było, pamięć już nie ta... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2018 W poniedziałek w Bielsku-Białej na S52 na wysokości Castoramy taka sroczka... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawidq97 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2018 Teraz pod Auchanem na Katowickiej w Dąbrowie Górniczej ciemne Corrado na SBI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2018 Wczoraj chwilę po 7 rano na dk 86 w Sosnowcu w stronę Katowic zielone corrado tej.SC.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2018 Lukasvw przed momentem Katowice Szopienice okolice stawików. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2018 2 godziny temu, BASSER napisał: Lukasvw przed momentem Katowice Szopienice okolice stawików. Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2018 ładne scirocco w teledysku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2018 W dniu 27.07.2018 o 22:42, Baranek napisał: Widziane wczoraj na wale miedzyszyńskim czarne Corrado na Wb z czarnymi lampami z tyłu, jechało w stronę Otwocka:) To musiałem być ja ! Jechałem się umyć do Sztefana. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2018 Czarne Corrado na tablicach chyba K9 Vr6 w bieruniu w stronę Mysłowic leciał. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2018 Obwodnica Lublina dzisiaj około 12 Poprostu Darek pogadane naturalnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2018 Drzwi by sobie zamknął Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szwagier 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2018 Przy takiej prędkości spojler się podnosi i drzwi otwierają Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2018 Tylko gdzie on znowu leci Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2018 (edytowane) Jak zwykle. Lecę bo chcę. A drzwi domknąłem za chwilę.... milo było Was zobaczyć... a i myjnię też znalazłem Edytowane 16 Wrzesień 2018 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2018 wczoraj Poznań ul. Bułgarska spotkanie z Johnym . Jego vr6 i moje 9A . pogadane , pomachane . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
o2krk 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2018 Dziś ok 16 30 w okolicy Chrzanowa niebieski corek. Ledwo odmachałem z telefonem w ręce. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach