44FG 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2018 Jeśli nie będzie lało to ja też się piszę na tą środę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2018 Mogę podjechać dupowozem pogadać chwilę, Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2018 Super to i ja się piszę popiszę do Ludzi może ktoś się również stawi Będzie co wstawiać do posta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
44FG 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2018 To jedzie ktoś? Bo nie wiem czy mam się szykować. Pogoda ma być ok. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2018 ja jade Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2018 Ja niestety odpadam, ale pogonilem kolegę który ma Corrado żeby chociaż dupowozem wpadł, jego nie ma blach polskich i lakier będzie się robił więc się jeszcze Nim nie pokazuje:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
44FG 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2018 Byłem. Nikt korkiem się nie pojawił. Ze 3 sroki były. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2018 Był jeden zielony vr6 67 tysi przelotu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
44FG 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2018 To mój był Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2018 mam foto wstawię niedługo, ogarniałem parę osób, niestety były na wyjazdach, ale niedługo się pojawimy w większej paczce będę pisał:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
o2krk 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2018 Dzisiaj w Krakowie, na Placu Wolnica. Co ciekawe stałem ulicę obok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2018 2 godziny temu, o2krk napisał: Dzisiaj w Krakowie, na Placu Wolnica. Co ciekawe stałem ulicę obok Sławka, a ja dzisiajpo kraku spacerowalem i żadnego cora Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2018 Z żonką na dobrej zapiekance byłem na placu żydowskim, polecam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radzio 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2018 czyje to? Gdynia, wjazd na obwodnice trojmiasta, 10 lipc godzina 14:41 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jasiu-krejzi 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2018 (edytowane) Także mijałem tą srokę jak wracałem Correm z Gdyni, leciał obwodnicą w stronę Gdańska. Ale to już z miecha temu. Edytowane 24 Lipiec 2018 przez radzio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2018 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2018 Przed chwilą w okolicy Dąbrowy Tarnowskiej przy trasie 73 stało zielone corrado ELW z kartką w szybie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2018 pewnie ten https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-corrado-corrado-2-0-8v-klima-sprawna-air-ride-japan-air-bag-usa-zamiana-ID6zqWSj.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2018 Dokładnie ten Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2018 (edytowane) Widziane wczoraj na wale miedzyszyńskim czarne Corrado na Wb z czarnymi lampami z tyłu, jechało w stronę Otwocka:) Edytowane 27 Lipiec 2018 przez Baranek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2018 Chyba Rafał wybrał się na przejażdżkę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2018 (edytowane) http://www.saveoursounds.net/en/electro/oiwa001.html Mój gatunek muzyczny i do tego na okładce nasze auta Edytowane 1 Sierpień 2018 przez PHERO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2018 (edytowane) 3000, quattro, Carrera, Corrado, De lorean & Honda - zmotoryzowana płyta . PHERO żyjesz Ty? PS Robimy zamówienie na tą płytę? Edytowane 1 Sierpień 2018 przez AdEK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2018 W dniu 23.07.2018 o 14:52, radzio napisał: czyje to? Gdynia, wjazd na obwodnice trojmiasta, 10 lipc godzina 14:41 Ronale Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
o2krk 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2018 Dziś auto Zachara widziane w drodze do Wadowic, w drodze z Wadowic i pod Castoramą na Zakopiańskiej w Krk. Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach