slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2018 dzisiaj Poznań ul. Madalińskiego srebrna sroczka LKR..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2018 wczoraj mijałem ciemne corrado na trasie Leszno -Poznań . jechałem zielonym corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2018 Widziany dzisiaj w karczewie k.Otwocka, przez Mojego kolegę, wiecie może czyj to?:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2018 Dziś w Tykocinie zielone 8v Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
femto 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2018 Wczoraj, w Wieluniu czerwony correk, chyba na EWI. Ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2018 https://youtu.be/IvjcP3Ool1c Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2018 Scirocco złapane w Józefowie k.Otwocka, chyba właścicieli salonu mitsubishi bo często stoją tu ciekawe auta:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2018 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2018 Dzisiaj w JG dzięki Leon za pogadane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2018 (edytowane) Przed chwila jakies niebieskie rrado w Minsku Mazowieckim, niestety rejestracji nie widziano Edytowane 5 Maj 2018 przez indi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2018 Wrocław ul. Ślężna. Rej. OPO.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2018 Niedaleko centrum kongresowego w KRK,przypadkiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2018 Przed chwilą w warsztat retro na dvd białe corrado w tle. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
o2krk 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2018 Dzień jak co dzień. Kalwaria Zebrzydowska godz 17 00. Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2018 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawidq97 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2018 Dziś podczas Klasycznej Niedzieli w Będzinie Scirocco mk1 Rej: SD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2018 W Nowy Targu niedaleko rynku kilka dni temu sroka widziana. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2018 Po Krakowie jezdzila dosc sporo jakis czas temu, widziana kilkanascie razy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2018 (edytowane) Dzisiaj widziana w Krakowie na Opolskiej . Wiem że zdjęcie słabe ale robione na szybkości Edytowane 5 Czerwiec 2018 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2018 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2018 Wczoraj pod Stadionem Narodowym w Warszawie przy okazji środy (nie piłkarskiej) jedno Corrado G60 z jasną skórą w środku i dwie białe Sroki II - ładne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2018 też byłem turystycznie, swoją drogą bardzo ładny golf mk2 gti z klatką był Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2018 Muszę się w którąś środę Corem dotoczyć. Dawno go nie wystawiałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2018 Prezesie, daj znać jak byś sie wybierał, to i ja się dotocze. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2018 (edytowane) To może za tydzień ? W koleją środę 27.06 ? W tą środę mieliśmy okazję zobaczyć bardzo ładną czerwoną Scirangę, która jest w trakcie odbudowy. Niestety nie pamiętam imienia właściciela - przepraszam. Edytowane 22 Czerwiec 2018 przez Rafal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach