martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2017 Taka sytuacja z wrzesniowej publikacji . Nie ma to jak z rana w niedzielę czytając Vw trendsa natrafić na dwa zdjęcia swojego auta . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafik zator 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2017 (edytowane) Po długim poszukiwaniu magazynu "auto dziś i jutro",oraz filmiku z Polsatu z Zientarskim.Znalazłem moje corrado! Edytowane 1 Październik 2017 przez Rafik zator Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tomekkp 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2017 2 korki na PGS blachach, w sobotę widziane na evencie: https://www.facebook.com/events/115925635688366/ Nie wiem czy to ktoś z forum, czy nie ale podobno były 3 na zlocie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adamsvr6 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2017 Dzisiaj koło południa w Rabce Zdrój widziałem ładnego cora na BBS RS albo jakiejś podobnej imitacji Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lazer 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2017 Dzis ok 11 na Sliwinskiego w Krakowie czarne Corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2017 przed chwila w RED 2 czerwone po wyladowaniu w Paryzu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2017 Wczoraj w Warszawie na Kinowej czarny VR chyba na WE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2017 W dniu 2.10.2017 o 23:31, adamsvr6 napisał: Dzisiaj koło południa w Rabce Zdrój widziałem ładnego cora na BBS RS albo jakiejś podobnej imitacji To bylem ja , nie imitacja oryginal bbs rs Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2017 14 godzin temu, madKOWAL napisał: przed chwila w RED 2 czerwone po wyladowaniu w Paryzu Też zauważyłem i miałem napisać ! Bardzo ładne ujęcie PS. RED 2 (film emitowany wczoraj późnym wieczorem w TV) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2017 W dniu 6.10.2017 o 23:50, madKOWAL napisał: przed chwila w RED 2 czerwone po wyladowaniu w Paryzu dokładnie potwierdzam , też widziałem tą akcję jak czerwony pomykał w Paryżu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2017 Dzisiaj w Kamienicy Polskiej w stronę Katowic o godzinie 15:15 widziane jaskrawo pomarańczowe corrado, chyba VR, tak mi się przynajmniej wydawało jak opuściłem szybę w aucie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2017 Pewnie Cinka vr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2017 Cinek wracał na lawecie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2017 Potwierdzam, pomarańcza Marcina i Justyny widziana na lawecie z najazdami w kształcie banana. Cinek orzekł, iż od przyszłego sezonu idzie w ślady Drake'a... Na drugim zdjęciu uchwycony został również Azor - miejscowy pies przyjacielski. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2017 no to widziałem cinka jeszcze jak correk był na chodzie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2017 Dziś około 9:00 przed Łęczną widziane jadące w stronę Lublina stare Sciro. Jakieś raczej jasne z czarną maską. Chyba pierwsze od jakichś dwóch lat spotkane na drodze, a jeszcze 10 lat temu tyle tego było... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2017 Złapani na Mecie Rajdu Youngtimer Warsaw:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2017 Legendy PRL dziś odcinek o kaskaderach , Scirocco pierwszej generacji , archiwalne zdjęcia , facet który skakał przez auta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2017 W sobotę widziałem jakiegoś granatowego VR'a w manualu w Grudziądzu... ? Może to Galuna ? chyba tak, bo nawet nim pojeździliśmy (z Klemonem) Fajnie było ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2017 Teraz na tvp 2. Film dla ciebie wszystko. Czarne SLC Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2017 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamil 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2017 Blokersi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2017 hah to sie nazywa strzał czyje to ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2017 z blokersów to chyba IGS-a. Jak zagadałem do niego z rok temu, to nadal miał swojego cora. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2017 spotkałem go parę miesięcy temu, ma dalej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach