tomekkp 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2017 Ciemne corrado w komisie przy drodze 81 na wysokości Żor, przy mr hamburgerze na tablicach SBI chyba Ciekawe jaki stan i jaka cena Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2017 Tego ci nie powiem bo tylko przejazdem tam byłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tomekkp 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2017 (edytowane) Tego ci nie powiem bo tylko przejazdem tam byłem Rozumiem, może ktoś inny skojarzy Edytowane 30 Sierpień 2017 przez tomekkp Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mosiadz 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2017 ot reklama na fejsie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2017 Rozumiem, że na wożenie Corrado jest jakiś rabat? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mosiadz 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2017 to juz ich trzeba pytac 😁 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2017 to fota czarnego zaraz po zlorzeniu itp. rok 2010 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2017 he he ...to już historia.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adamsvr6 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2017 ehhh to było corrado które trzymało się na piankę Fajnego Zuk/la miałeś Krzysiek na podwórku:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2017 Wczoraj na scp vr6 turbo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kriss17 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2017 Wiem czyje, Za rok obok będzie moje stało;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2017 (edytowane) Scirocco Darka figurskiego u znajomych na warsztacie. Edytowane 5 Wrzesień 2017 przez BASSER Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2017 Wiem czyje, Za rok obok będzie moje stało;) To może w końcu za rok będzie więcej corrow obok siebie stało a nie porozrzucani.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2017 Dzisiaj znowu Darek Figurski na gospodarczej w Sosnowcu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamien 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2017 16V ustrzelone w Chorwacji Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Wrzesień 2017 Kto był dzisiaj bordowym corrado na torze w słomczynie ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2017 Czarne Scirocco mk1 na stacji lotos przy dk94 w Siemianowicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2017 Ja byłem na Dmp w Słomczynie Widziałeś mnie jakiś czas temu w Otwocku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2017 Tak mi się zdawało że to twoje corrado 😊 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2017 Białe corrado w miejscowości Dalewo koło Śremu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2017 (edytowane) Wczoraj granatowe scirocco mk2 na SY z obklejonymi tylnymi szybami na ats-ach na parkingu Europa Centralna naprzeciwko rtv agd. Edytowane 13 Wrzesień 2017 przez jakoppo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2017 Dzisiaj pod blokiem w Minsku Mazowieckim ogolo godziny 13 czarna sroczka na czarnych blachach. NIestety strasznie zaniedbana Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2017 Scirocco na Rodos Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2017 O qrna - gdzie go znalazłeś ? Byłem tam tyle razy - to prawdziwa mekka dla poszukiwaczy starych samochodów ! Widzę, że bez powietrza ? Bez blach ? Może na sprzedaż ? Rozmawiałeś z kimś ? Jaki stan ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2017 W Faliriaki blisko centrum ok 1km pod domem , widac stoi bardzoo dlugo opony sparcjale , nie znam sie na scirocco ale byl bardzo kompletny , wszystkie listwy chromowe , zderzaki wszystko super zachowane , blacharsko tez bardzo ladny , stoi pod dachem wiec nawet lakier nie jest splowialy , wnetrze super nie powycierane, brakowalo tylko konsoli kolo skrzyni biegow. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach