AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2017 Wczoraj o 19:20 w Sanoku ul. Koścouszki Corrado RSA 72UU. Czarne na glebie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2017 (edytowane) O elegancko to za dwa tygodnie w środę zrobimy strefę Corrado jak się trochę osób uzbiera, ewentualnie w niedzielę teraz ja też będę dostępny Chciałem Corrado w Giżycku to i mam, między Ketrzynem a Gizyckiem w szczerym polu otoczony dwoma Golfami mk2 i Oplem Frontera, czasami warto pojechać jak Google maps wskazuje przez szczere pole ktoś może jest w stanie poznać? Wydaje mi się że tylko stoi Między Kętrzynem a Giżyckiem, jeszcze przed Sterławkami Wielkimi? Będę wracał z country, z chęcią bym oblookał go, to u kogoś na posesji czy jak? Jesteś z Warmińsko-Mazurskiego Baranek? Jakiś na handel stoi w Ostrów Mazowiecka, miałem chęć oblookać, ale jechaliśmy pierwszym razem za późno, drugim razem w niedziele i nie było jak Edytowane 24 Lipiec 2017 przez KrzaquG60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2017 Ten w Ostrowi stoi już od roku w tym komisie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2017 Oglądałem go trzy miesiące temu, cena koło 13 000 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2017 Sterławki małe to miejscowość w której stoi, na samym końcu drogi między szczybały giżyckie a sterławki małe na tej polnej drodze pisz priv w razie co to Ci wytłumaczę, jestem z Mazowieckiego byłem na wakacjach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
damian86 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2017 w sanoku to moje wracalem z SpeedLand Krosno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Lipiec 2017 czerwony corr w okolicy czewy przy dk1 -mozliwie ze objezdzal korek na trasie okolice kłomnic ok.18 ,glosny wydech ,kobita widziala takze szczegółów brak / ja akurat trawke kosiłem/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2017 Scirocco Złapane na spocie Youngtimer Warsaw wczoraj:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2017 660 km Siemianowice Śląskie - Gdańsk - Rowy, zero widzianych Corrków, chyba zapadły się pod ziemię. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corek135 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2017 (edytowane) Rymanów , dzisiaj 19:00 na rynku , stoi czerwone corrado VR6 , przedni zderzaka po szlifowaniu , rej BRK JT90, o ile się nie myle , stałem przy nim 20min , ale nie doczekałem się na właściciela, daj znać jak jutro będziesz miał czas to podjadę Wlepka naszego forum z tyłu Pozdrawiam Edytowane 4 Sierpień 2017 przez Corek135 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szwagier 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2017 To bylem oczywiscie ja Szwagrunio-odbieralem syna od znajomych. Do niedzieli jestem na Posadzie Górnej.Jak by co to dawac znaki-chetnie pogadam. PS. Rejestracja BSK-Baranie Smierc Kupiles😀 z Sokólki. Pozdrawiam.Szwagier. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2017 szwagier jesteś Sokółki ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corek135 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2017 To bylem oczywiscie ja Szwagrunio-odbieralem syna od znajomych. Do niedzieli jestem na Posadzie Górnej.Jak by co to dawac znaki-chetnie pogadam. PS. Rejestracja BSK-Baranie Smierc Kupiles😀 z Sokólki. Pozdrawiam.Szwagier. A mój błąd ... Trzeba się zgadac, byłem z tatą i chciał zaproponować cenę , wpadł mu w oko hahahahaha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szwagier 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2017 Z okolic. Na co dzieñ przebywam w UK. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2017 Szkoda ,ja jestem z okolic tej jakże ostatnio popularnej Białowieży .Myślałem ,że ogarnęlibyśmy jakiegoś spota . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2017 Gazeta motor, materiał o używanym scirocco3, w historii modelu Corrado prawdopodobnie Rafała Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawidq97 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2017 Dziś w Będzinie podczas klasycznej niedzieli Scirocco mk1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2017 Szary (SIWY) Correk w Władysławowie czyjeś z forum ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2017 Gazeta motor, materiał o używanym scirocco3, w historii modelu Corrado prawdopodobnie Rafała W sensie mój ? Który numer ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANDI00 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2017 Jakoppo widziany na wyjeździe z Piekar ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2017 Dzis we Władysławowie dwa Corrada i ich właściciele :-) dzięki Radzio i Hehe za spota :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2017 Możliwe możliwe bywałem tam czesto ostatnio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2017 Mruczek koło Markuszowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mps 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2017 W Krakowie w kuro detIling czarne na blachach RT - kto to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2017 też widzialem ostatnio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach