hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2017 Jechałem środkowym pasem ciemnym golfem mk2, wyprzedzałeś mnie lewym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2017 (edytowane) No to ja . Na golfa zwrocilem uwage ale Ciebie nie poznalem. Przepraszam. Edytowane 18 Czerwiec 2017 przez KamilDG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2017 czyje ?? zna ktoś ?? kolega widział podobno w Warszawie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2017 Wczoraj ustrzelone na wioskach blisko Grójca. Tablice WN.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2017 na działce na rogu mrówczej i jerzykowej w Warszawie, gnije sobie Corrado, zielone rejestracja WT. Chyba ma tam dożywocie bo trawa zaczyna go przerastać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
uko 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2017 Ustrzelone wczoraj na Vaglandi i jeszcze te Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2017 Dzisiaj w Sosnowcu znowu widziany arkon w swojej czarnej mk1 tym razem trochę pogadaliśmy. Ja niestety jechałem dupowozem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2017 Dzisiaj na wlocie do Rzeszowa widziane białe Scirocco mk II (tablice RZE ...). Myślałem, że przed rondem uda mi się z nim zrównać (było na lewym pasie przede mną, ja na prawym), ale jednak się nie udało. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2017 Niebieskie corrado w Katowicach, chyba SO tablice. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2017 Jak taki majtkowy niebieski to koleś z kisielewskiego. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2017 W Wojkowicach przed blokiem na Sobieskiego zielone Scirocco mk2 na SBE i ostatnio w jakiejś gazecie vw trends czy coś takiego tez sroczka była tylko ze biała Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2017 Włoszczowa przed chwilą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2017 https://jbzdy.pl/obr/571827/na-ch-j-sie-wpierdalaszjest corr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2017 A tak. Stare ale jare Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2017 Kilka dni temu wylukałam a właściwie usłyszałam 16 -stkę Kostrzyka Chyba mnie poznał, bo trąbiłam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2017 Tak poznałem, ale nie zdążyłem odmachać. Pozatym moja szesnastu nie jest taka głośna, leciałem do odcinki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2017 Dzisiaj w Międzyzdrojach corek na ZK... z "kierowniczką" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2017 Dzisiaj w Nowym Sączu czerwone, błyszczące jak psu ja.... i niskie jak uj , nie zdążyłem zrobić foty bo skręcił na prawym pasie w prawo, ktoś od nas ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2017 Ten pewnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2017 No dokładnie ten Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawidq97 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2017 08.07.17 około godz 22;40 granatowe Corrado SD 74... W Dąbrowie Górniczej w centrum koło dworca. Było słychać Vr6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2017 Dzis we Wrocku jeszcze jedno czerwone jechało obok stadionu z małą rejka z tylu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2017 to czerwone to chyba moje , mając do wyboru Reicizm a Vag Event , wybrałem to drugie bo nie bylem nigdy. kilka strzałów Corrków z Ewentu , przyznać muszę szczerze że poziom bardzo wysoki , nigdy chyba nie widziałem tylu Corrasów i tak dobrze utrzymanych . powinny mieć swój sektor , fajnie by było stanąć razem . na końcu bardzo ciekawy projekt Caddiego z V8 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2017 A gdzie praxa correk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2017 aaaaa gadałem z Praxem to wysiadał z Passata b5 fl bodajże Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach