Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2017 Skaryszew Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2017 Annopol, piatek Jeszcze jedna sroka stala w glebi podworka, i jedna w hali Bankowo jakis zajawkowicz, tyle ze pewnie z forum sciro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2017 Ten gość to chyba sroczek z forum scirocco Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2017 Tyle fajnych aut sie marnuje :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2017 druga strona ulicy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2017 Stała w tym tłumie i sroka Maniusia. Albo dłubią albo już żyletki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2017 Zbieracze, do tego programu się nadają co goście sprzedawali całą kolekcje i robili jednego z uzyskanych pieniędzy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2017 Czyje? Spotkane w Raszynie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2017 (edytowane) maniusia sroka juz chyba żyletki Edytowane 5 Czerwiec 2017 przez janek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2017 Czemu żyletki? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2017 bo to chyba jakis handlarz kupił i na czesci rozebrał, Kuba powinien byc w temacie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2017 Wyglądała na całą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2017 no to nie wiem widziałem pare czesci z niej w innej sroce ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Czerwiec 2017 Przewietrzalem Corra po S7 i..... Konrad bunia, a później Qbejs Corrado. Pomachane tu i tu 😀 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2017 Wczoraj jak wracałem ze zlotu sciro z Karłowa to po drodze widziałem czerwonego kora,potem jakieś ciemne Corrado na lince bez zderzaka z przodu, i potem jeszcze jedno ciemne z napisem jakimś na dole szyby przedniej. Chyba z Vag Nysa wracali, bo chyba był w tym samym czasie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2017 podeślijcie foto sroki maniusia, bo nie ładują mi się foty. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2017 Obydwa dzis po 16 na Skrzyneckiego w Krakowie Pierwszy juz dluzsza chwile stoi, 90 rok, 2.0, ma klubowa wlepke, jest do sprzedania, jak ktos chce numer to pw Ale slabo wyglada, pod klapka wlewu dziura, drzwi na dole rude, lamp ori do niego nie ma, z przodu waski grill i wszytskie lampy in pro, woła 5k (ale czuje ze bedzie do sporej nego) Drugi ori VR6, widzialem go juz kilkanascie razy, pelna seria w pieknym stanie na speedlinach, ori lampach, zawieszeniu i grillu w kolorze Czesto kreci sie po Łagiewnikach/Kurdwanowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2017 W niedzielę 11.06 na Autostradzie Wolności gdzieś pomiędzy Łodzią a Warszawą (w stronę Warszawy) wyprzedziłem dwie Scirangi II jadące jedna za drugą (jedna z klatką). Niskie, płaskie, różne od wszystkiego - fajne Był jakiś zlot ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2017 Tak w Karłowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2017 (edytowane) to zapewne za kółkiem tej drugiej (bez klatki) siedziałem ja , trza było chociaż pomachać czy coś a co do tego z klatką to jest 2.0 16v T 4x4 - ok. 430 koni ( 400 + trzydzieści kilka dodatkowo ze strzału z nitro). Edytowane 14 Czerwiec 2017 przez KOSTRZYK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2017 Cos wiecej o tym z pomodzonym? Jest na forum sciro? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2017 scirocco.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=28629&start=180 jest ale dawno nie aktualizowany. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Czerwiec 2017 (edytowane) W 7 numerze auto moto jest krótka wzmianka o Corrado w temacie Young timerów, polecają wersję vr6, odradzają g60. Edytowane 17 Czerwiec 2017 przez Lukas_VW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2017 dzisiaj ciemne Sciro na blachach SD kolo Ikea Katowice ok 16.30 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2017 Jak jechalo w strone DG to moje pewnie, bo cos kolo tej godziny jechalem z Katowic. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach