zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2017 W sułkowicach ciemno zielone corrado na blachach KSU Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2017 Przed 11 sosnowiec wawel Arkon jechał swoją czarna mkl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2017 byłe Lazer'a Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2017 Dzis w Wieliczce :-) dzieki Domi za spota :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Domi 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2017 wczoraj czekam w UM żeby odebrać nowy DR, wyglądam przez okno, a tam: wychodząc przeszedłem obok - z tyłu znaczek G, wnętrze w szmacie, na dachu prawie brak klaru i na innych elementach też odłazi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
młodziutki 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2017 Domi prawdopodobnie właściciel pracuje tam free screenshot software Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2017 Taki maly spocik , dzieki panowie :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2017 Było bardzo fajnie, akurat na spota przestało padać za to mgła przyszła... Dzięki, do następnego i miłego zwiedzania!! Kawał drogi czerwony już zrobił! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2017 (edytowane) Dokladnie , milo bylo poznac Marcin , mysle ze spotkamy sie na jakims spociku w tym roku . Edytowane 25 Maj 2017 przez -==RalfVr6==- Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2017 jestem zaaaa pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafik zator 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2017 Zlot MOTO SHOW w Andrychowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2017 Nie mów że spotkałeś tam swojego 😆 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2017 Nie pasują te lampy z przodu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2017 Seryjne są najlepsze. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafik zator 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2017 (edytowane) Lampionki od helki czekają na przekładke nie mam czasu ,na tych muszę trochę powieśniaczyć.Te są dobre pod remize na zabawe tuning ja ta lala. Edytowane 27 Maj 2017 przez Rafik zator Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lazer 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2017 Dziś trasa przy jeziorze Roznowskim mijałem motorem czerwone corrado na KNS, pomachane, nie wiem czy ktoś od nas Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2017 Przed chwilą w Poznaniu na Krzywoustego Franowo widziane czerwone corrado . Rejestracji nie widziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2017 dziś w Białymstoku na ul.plażowej ciemne corrado NT na tablicach BIA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2017 Wczoraj poznym wieczorem w Krakowie na Kijowskiej czarne Corrado 16v obnizone na Keskinie KT5 i blachach RT a dzis (nie pierwszy raz) we Wrząsowicach czerwone ładne Corrado na Keskinie KT1 i blachach KRA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2017 Wczoraj poznym wieczorem w Krakowie na Kijowskiej czarne Corrado 16v obnizone na Keskinie KT5 i blachach RT a dzis (nie pierwszy raz) we Wrząsowicach czerwone ładne Corrado na Keskinie KT1 i blachach KRA We wrzasowicach mój kolega, VR pod maską siedzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2017 o prosze, nie spodziewalbym sie 2.8 czy 2.9? ladna sztuka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2017 2.8 swap z KR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2017 wczoraj na KLASYKACH NOCA w Poznaniu nowo poznany kolega JAREK z Wągrowca ....fajne to Twoje corrado . jeszcze jedna sroka była.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2017 (edytowane) Jaras był? Edytowane 3 Czerwiec 2017 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2017 był był .....tylko dwa cory były ;mój i JARASA , ale spoko było ......plus ta sroka jeszcze. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach