Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2017 Tyy.. ja tez je widziałem..a widziałaś tego bez dokładki? :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2017 Rafik wczoraj w Zatorze kolo godz 19 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafik zator 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2017 (edytowane) Matash jak będziesz następnym razem w Zatorze dzwoń.Tel.513 342 360 Edytowane 3 Kwiecień 2017 przez Rafik zator Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2017 Byłem dzisiaj w corradowym niebie... Pojechałem kupić nowe daily a tam to... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BartesWZL 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2017 (edytowane) Ohhh f*ck.. <3 Edytowane 17 Kwiecień 2017 przez BartesWZL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2017 Heaven 😍 faktycznie. A jakiego LHD nie mieli? Druga sprawa - pokaż co kupiłeś! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2017 Niestety nic z Lhd. Ale czarny vr i niebieski storm jak z salonu... Nie widzialem nic bardziej zadbanego i wychuchanego. Wszystkie 4 naleza do jednej pary. Vr-y tylko na pokazy a na codzien 8v. Ja zabieram tego z ostatniej foty. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2017 Przed chwilą w serwisie amerykańskich aut przed Elblągiem białe corrado chyba Fido dildo 😆 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2017 W niedzielę na m1 zabrze fioletowe 16V, ale kolega się chyba do nas nie przyznaje. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2017 Piątek ok godz. 21, Rzeszów osiedle projektant... Taki ulep Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
emil89 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2017 (edytowane) Kolega w tamtym tygodniu mówił mi, o tym Corrku. Stoi już tam dłuższy czas. Edytowane 18 Kwiecień 2017 przez emil89 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
OskaR_i20 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2017 Widziałem go kiedyś pięknie zlepiony, swoją drogą ciekawe Kuba co Ty tam robiłeś o tej godzinie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2017 Widziałem go kiedyś pięknie zlepiony, swoją drogą ciekawe Kuba co Ty tam robiłeś o tej godzinie Pewnie jakaś lewizna :lol: :lol: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2017 Bujną macie chłopaki wyobraźnię! 😁 Nic z tych rzeczy... Zakupy przedświąteczne, w dodatku z żoną Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2017 Tobi - ten garaż - miazga ! Coś niesamowitego ! Że też są TACY miłośnicy tych samochodów ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2017 Sa , u Adka pod domem stoja 4 w roznych kolorach i czasem piaty fioletowy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2017 Tobi - ten garaż - miazga ! Coś niesamowitego ! Że też są TACY miłośnicy tych samochodów ! Rafał- Miłośnicy to mało powiedziane to są fanatycy. Dobrze po 40-stce para. Gość tego czarnego VR-a ma od 99 roku, cały w oryginale i nie ma do czego się doczepić. Jego żona ma niebieskiego storma również w idealnym stanie. Te auta wyjeżdżają tylko na zloty i pokazy. Na codzień każde z nich ma do jazdy 8 zaworowe parchy. Pierwszy raz gadałem z babką która wie na temat corrado więcej niż ja... hehe, w środe odbieram swojego wiec pewnie znów zejdzie pół dnia w garazu na opowieściach i oględzinach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2017 Niezle pokrowce na lewarku i na recznym widac ze zadbane i to bardzo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2017 Rewelacja ! Muzeum na kołach ! Piękne ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamien 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2017 (edytowane) W środę dwa 2x Corrado u Barteza Edytowane 21 Kwiecień 2017 przez kamien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2017 Sa , u Adka pod domem stoja 4 w roznych kolorach i czasem piaty fioletowy Adek zapodaj jakieś zdjecie :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2017 Janek, Ralf sobie jaja robi. Nie ma co pokazywać. Coś tam drutuje ale zanim skończę to prędzej zgnije wsio hehehhe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2017 Janek, Ralf sobie jaja robi. Nie ma co pokazywać. Coś tam drutuje ale zanim skończę to prędzej zgnije wsio hehehhe nie marudź tylko pokaz to druciarstwo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2017 corrado teraz na tvn turbo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2017 Własnie miałem to pisać bo oglądam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach