Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec 2017 Na sm miał wojtas ale on sprzedał corra Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2017 Jest w Mysłowicach jeszcze jeden identyko jak mój wiec pewnie to ten Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2017 Stoi tam co jakiś czas, miałem okazję pogadać z właścicielem, jest tam ochroniarzem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2017 dzisiaj w Zabrzu pod kopalnią Makoszowy granatowy Corr na SM - ktoś od nas ? akurat się ładowałem na kopalni. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2017 dokładnie to ten Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2017 U mnie na Bogdance też widziany kiedyś... Z rok temu... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 2017 dzisiaj widziane czerwone corrado stojące na posesji w miejscowości Rajec Szlachecki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2017 (edytowane) Dzisiaj spotkane w Otwocku. Czyje? http://rs1262.pbsrc.com/albums/ii614/piotrekkostrzewski/20170321_110840_zps601fwbuw.jpg?w=480&h=480&fit=clip Edytowane 21 Marzec 2017 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BartesWZL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2017 Dzisiaj spotkane w Otwocku. Czyje? http://rs1262.pbsrc.com/albums/ii614/piotrekkostrzewski/20170321_110840_zps601fwbuw.jpg?w=480&h=480&fit=clip Z tego co kojarze to Baranka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2017 To nie przypadkiem były cor sensu? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2017 Czarne corrado w Krakowie, prokocim przed salonem skody stoi przy drodze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2017 to jest komis i to jest ta sztuka https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-corrado-100-tys-km-2-0-16v-piekny-jak-nowy-lift-ID6ylWL3.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2017 Z tego co kojarze to Baranka Tak to ja witam aż jestem zdziwiony , że ktoś mnie wynalazł w Mojej Ukochanej dziurze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radzio 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2017 wczoraj biale na blachach GPU u mnie na ulicy w Rumi pozdrawiam serdecznie bo to mega sprawa trafic na brata wlasnie wtedy kiedy sie wyjechalo raz na pare lat heh Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2017 To przeznaczenie sie zwie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radzio 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2017 no i kumulacja dzis mignelo mi cos szarego na blachach hmmmm chyba GWE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2017 Radzio czekam kiedy Ciebie zlapie , duzo smigam teraz bo rumii/redzie tez widzialen ostatnio to szare corrado kolo castoramy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2017 Przed chwilą na wylocie z Krakowa w stronę Warszawy pod salonem Kia widziana szara sroka mk2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baron 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2017 na FB, spot Youngtimer Warsaw, czyje to? Auto kolegi Rutek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2017 (edytowane) W Jasienicy koło stacji Shell ciemne Sciro mk2 na SBI, bardzo ładna dawno nie widziałem na żywo mk2, postawiłbym chętnie obok Corra Edytowane 31 Marzec 2017 przez hanys Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2017 Tutaj jakiś Correk w ogłoszeniu:https://www.olx.pl/oferta/alufelgi-16-i-18-7j-kola-opony-2xborbet-9j-16-CID5-IDl1LPy.html#79e86298ad Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2017 Wczoraj 3 corrado na m1 zabrze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2017 Wczoraj corrado vjarona w Zamościu mną parkingu przy rynku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2017 Wczoraj 3 corrado na m1 zabrze Tyy.. ja tez je widziałem.. xD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2017 Ja wczoraj widzialem 2 kory i 3 sroki na klasycznej niedzieli w Będzinie pod zamkiem, ale bylem pozno, wiec moglo byc wiecej, bo juz sie rozjezdzali. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach