Pam 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2017 Może już było, trudne dla wrażliwych ;-) Karate Kid 2010 http://www.imcdb.org/vehicle_331652-Volkswagen-Scirocco-Typ-53B-1983.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2017 Stare Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pam 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2017 Stare No przecież piszę, że może już było :-P, ja dopiero jestem na tym roku z filmami ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2017 Oj tam...ja nie widziałem.a to już jest powód żeby wstawić Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2017 Wczoraj po południu godzina 13-14 na sośnicy w Gliwicach czerwone Scirocco ale blach nie zauważyłem.. :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafik zator 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2017 Dzisiaj w Zatorze ciemne corrado odczytałem tylko K6 na tablicy ktoś z klubu? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2017 W ostatnim wydaniu Auto Motor i Sport (które kupuje od samego początku ich istnienia w PL !) piszą o furach, w które warto zainwestować, w tym o naszym Corrado ! http://www.auto-motor-i-sport.pl Polecam ! A w ubiegłym tygodniu, dokładnie w sobotę 18.03, przelatując przez Niemcy i objeżdżając w jednym miejscu korek pod Monachium, w jakiejś małej mieścinie, w jednym z komisów na placu wypatrzyłem smutnego Corka czekającego na nowego właściciela... Był po jakimś obleśnym tuningu, ale może cenę miał śmieszną ??? Nawiasem mówiąc w Niemczech nie ma już chyba miejsca na takie samochody jak Corrado - przynajmniej na autostradach... Stary samochód jest tam dość rzadkim widokiem. R Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2017 6-8 lat temu na 1200km trasę mijało się zawsze jakiegoś Corra. Od paru lat całkowita susza, już się tego nie spotyka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2017 Kolega mi teraz mowil ze Rafik widziany dzisiaj corkiem w Zatorze, bardzo ladnie samochodzik sie prezentuje . Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafik zator 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2017 (edytowane) Może zlecimy się na kilka corrado w Zatorze Edytowane 3 Marzec 2017 przez Rafik zator Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2017 Ostatnio było ciężko we 3 się spotkać, a co dopiero w kilku, jeszcze nie ma temperatur 25+ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2017 (edytowane) Dziś na tvn Turbo w programie garaż marzeń widziane czarne corrado na wwl chyba,ktoś od nas? pardon, ciemna zieleń chyba Edytowane 5 Marzec 2017 przez poncheck Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2017 Ja to już nie pamiętam kiedy mijalem jakieś corrado.kiedys sporadycznie ale trafiło się a teraz to bida. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2017 Ja prócz miejscowego korka Marka i Adka, widziałem corrado raz. Srebne VR6 widać było, że raczej całe ori. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2017 (edytowane) To żeby nie było że nie da się spotkać. Przed chwilą w Bydgoszczy na Błoniu praktycznie obok mojego bloku. Więc nikogo z tąd. Tablice CNA Edytowane 5 Marzec 2017 przez zanat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2017 Ostatnio (chyba w piątek) na obwodnicy Kraśnika bardzo, ale to bardzo ładne, ciemnoniebieskie (granatowe) Scirocco MKII z czerwoną tapicerką. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2017 Przed chwilą w Raporcie turbo czerwona sroka na DKL.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2017 tez widzialem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2017 na FB, spot Youngtimer Warsaw, czyje to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2017 wczoraj w POZNANIU na ul. Fortecznej widziałem jasne corrado ERA....... . skrecał na szrot. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Marzec 2017 w czwartek Auchan KOMORNIKI na parkingu czerwone G60 . Na poznańskich numerach , stary typ.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawidq97 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2017 Dzis Ciemne Corrado w Gliwicach kolo gieldy rejestracja SM... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2017 dzisiaj szrot w poznaniu czerwone corrado stary typ , praktycznie rozebrane całe. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec 2017 Dzisiaj o 7:00 w Warszawie na Kasprzaka czarna sroka mk2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec 2017 dzisiaj w Zabrzu pod kopalnią Makoszowy granatowy Corr na SM - ktoś od nas ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach