AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2016 GregorioN, miałeś farta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2016 Tyle rradosci w jednym miejscu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2016 Stary klip Kazika i sroczka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2016 To nie ta sama co była w sarnim zniwie? Co ja rozwalili Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czaras 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2016 Przed chwilą na Kauflandzie inowroclaw Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2016 szyba mu wylata Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2016 Przed chwilą w Kargowej ciemne Corrado na białej feldze i rejestracj PWL.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
emil89 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2016 Dziś w Przeworsku około 15 na ul. Studziańskiej widziane Corrado VR6 na tablicach RPZ. Nie jestem sam w mojej mieścinie. Teraz pasowałoby poznać właściciela. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2016 dziś w Łomży widziane czerwone Corrado w naturalnym środowisku czyli na terenie warsztatu niestety nie było czasu się zatrzymać i się czegoś dowiedzieć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2016 Dzisiaj w Kalwarii Zebrzydowskiej widziane 2 takie Corrki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2016 A ja dzisiaj w Rabce Cię szukałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2016 Byłem w Kalwarii od 12-18 dzisiaj. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2016 (edytowane) Ja koło 17 wróciłem z Nowego Targu Twój nowy nabytek? Byłem golfem tszy Edytowane 23 Październik 2016 przez zachar Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czaras 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2016 Czarny Corr na pwa w Wągrowcu przed chwilą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2016 Widziane dzisiaj w pewnym zakladzie mechanicznym :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2016 O kurca ;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2016 O kurca ;p jak dobrze zauważyłem to r32 , r36 będzie i vr 2.8 T gruby temat , mój przy tych do słabeusz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jaras 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2016 Czarny Corr na pwa w Wągrowcu przed chwilą To pewnie mój, jest ciemno zielony. Często jesteś w Wągrowcu? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2016 To nie ta sama co była w sarnim zniwie? Co ja rozwalili dokładnie ta sama. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2016 Teraz w Dąbrowie pod ch pogoria. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawidq97 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2016 Teraz w Dąbrowie pod ch pogoria. Złapany i mój Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2016 O widzę jakiś nowy kolega u nas w rejonie.jaki motor? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2016 (edytowane) Spieszyło mi się bo tak to bym chwilę zaczekał na Ciebie. Dawaj z nami w sobotę na spota. Edytowane 2 Listopad 2016 przez Lukas_VW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawidq97 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2016 Nowy bo dopiero udało się spełnić marzenie silnik 2.0 16v. Gdzie ten spot i o której? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2016 http://www.corrado.com.pl/forums/topic/54107-spot-objazdowy-podhale/page-5?do=findComment&comment=822671 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach