madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2016 wczoraj pod wieczór Warszawa Białołęka takie Corrado 16V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2016 Wczoraj na Radzymińskiej w Warszawie biała sroka mk2 w Czwartek w Skarzysku Kamiennej przy E7 na podwórku taki corr Do sprzedania za 10k, kola z Corrado TEGO PRAKSA, pod maską ARL pod 200ps, fotele Recaro z jakiegoś Forda, blacharsko na pewno poszerzenia nadkoli do poprawek i prawy próg Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2016 (edytowane) To corrado ziółka . Edit. Jak sroka na WGR to Kostrzyk Edytowane 24 Wrzesień 2016 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2016 na WD o ile dobrze widzialem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2016 też widziałem Drejkowóz na Vervie. Bardzo ładnie się prezentował Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2016 Dziś jechało po Kalwarii srebne corrado orginalne felgi, wyglądał cały na org. Aż wstyd powiedzieć, ale tak seryjnego auta... nie poznałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Wrzesień 2016 (edytowane) Wnętrze z Corrado na szkoleniu Colourlock https://www.facebook.com/colourlockpl/photos/?tab=album&album_id=648424568665391 Edytowane 28 Wrzesień 2016 przez Sebastian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Wrzesień 2016 Dobre, hahahh Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2016 Przed chwilą zielony zachara w Kalwarii Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bully 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2016 Kto jezdzi po Opolu z tablicami ... G60? dawno w opolu nie widzialem cora, moze jak poskaladam wkoncu mojego staruszka to sie spikniemy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2016 Na Mazurach takie coś: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2016 (edytowane) mocno wyciągnął błotnik... ciekawe jak zderza zgra Edytowane 4 Październik 2016 przez Zadi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
smyqcorrado 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2016 To corrado ziółka . Edit. Jak sroka na WGR to Kostrzyk to ex ziolka sprzedal je bratu do suchedniowa,zaniedbane zdrowo widze teraz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2016 mocno wyciągnął błotnik... ciekawe jak zderza zgra chyba mocniej wyciągnął niż u mnie nawet... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2016 Olaf, "chyba"? hahahhaha Ten to dał czadu, jak widać będzie jeździł całkiem na sztywno. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2016 Dzisiaj około 17 w Lublinie na ul. Sikorskiego (na zwężce) mijałem srebrne Scirocco MK II. Pomachane, ale kierownik mnie chyba nie zobaczył... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2016 (edytowane) Dzisiaj przed godziną 9:00 na jednej z działek w Żarnowie ładne Corrado 8V na RM'ach - włamałem się na posesje i zrobiłem foto W oddali stało kolejne Ogólnie to chyba jakiś mafijny Coradowy Gang Edytowane 16 Październik 2016 przez AdEK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2016 u Kowala byłeś? trza było do mnie po drodze zajechać, no.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2016 3 w drodze bedzie troche fantow Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2016 daj znac wpierw Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2016 Oglądajac ogloszenia znalazlem w tle Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2016 Może Kozy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2016 blacha KTM albo LTMnie dowidze juz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2016 Ktm niema takiej raczej ltm Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
GregorioN 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2016 Ostatni dzień urlopu spacer z żoną a tu taka niespodzianka. Karpacz 08.10.2016 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach