Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2016 Siemianowice, ulica Tadeusza Kościuszki, ciemne corrado na SI zaparkowane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szwagier 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2016 Wczoraj na obwodnicy Berlina widziane trzy Scirro na blachach PL-w tym zloto-brazowa jedyneczka.Fajnie pomykaly 😃.Pewnie w drodze na jakis zlocik. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2016 Ładne, czyje? Znalezione na fb Gera od nas z forum. Robiłem w nim wydech:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2016 pare dni temu na drodze Opoczno - Tomaszów maz. zielone Corrado stało przy warsztacie samochodowym. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2016 Kielce czerwone vr6 z godZinę temu na mtnach było, ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2016 Przed chwila widziane Sciro MK2 White Cat w reklamie VW w TV Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
longer 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2016 pare dni temu na drodze Opoczno - Tomaszów maz. zielone Corrado stało przy warsztacie samochodowym. Może moje byle 2e bo kiedyś poszło gdzieś pod Tomaszów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2016 longer, nie nie to sie okazalo mojego starego znajomego na EOP ma G60tke juz kuupe lat. a dzisiaj w Przedborzu czerwone Corrado na Estorilach, czerwono-biała lampa z tylu, za kierownica Pani i jakies dziwne kubly w srodku. Blachy ERA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2016 Widziane dzisiaj w Tychach pogadane z właścicielem mówi że mało się w śląskim dzieje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2016 2 albo 3 dni temu widziane w Dąbrowie Górniczej: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2016 Pierwszy dex drugi nie zrzeszony ale znam go z so jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2016 W czerwonym fajne felgi.Ktoś takie sprzedawał na forum i się zastanawiałem nad nimi. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał_19 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2016 Pierwszy dex drugi nie zrzeszony ale znam go z so jest Czerwony G60? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2016 Vr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2016 (edytowane) W czwartek w warszawie pod stadionem narodowym pogadanka z czarnym r32 na WWL chyba nick: Angela Edytowane 12 Wrzesień 2016 przez Baranek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Wrzesień 2016 Tak reklama VW w TV biała sroczka tylko szkoda ,że zapomnieli o korku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Wrzesień 2016 Tak reklama VW w TV biała sroczka tylko szkoda ,że zapomnieli o korku. dokładnie też ją widziałem sciro się załapało,corr niestety nie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Wrzesień 2016 Piszemy wszyscy do Vw skargę.Jesteśmy kolejni w trybiku maszyny. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2016 Takie dzisiaj widziałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2016 (edytowane) Napisz gdzie bo nie widzę blach. OK widzę już SK Hanys do tablicy ja go nie kojarze Na dodatek vr6 Teraz tak rozkminiam kiedyś taki sam kolor i vr6 miał użytkownik IGS właśnie z Katowic ale to dawno było więc nie wiem czy to nie przypadkiem on ale na forum już się nie udziela. Najdalej za kilka dni będę miał adres wiec się go zwerbuje. Hehe Edytowane 15 Wrzesień 2016 przez BASSER Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2016 drake widziany na vervie w sobote Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2016 Wczoraj wieczorem w Austrii gdzieś czerwone Corrado ST z szachownicą na boku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2016 Moze Kasparow Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2016 w piątek mijałem się w Wadowicach ze Scirocco mk2 brązowym- ładne się wydawało Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
longer 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2016 Możliwe że Bahama Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach