zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2016 Białe scirocco mk2 teraz jechało na rynku w Kalwarii Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2016 TVN turbo "101 napraw" czerwone Scirocco II Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2016 Dzisiaj w okolicy południa w Czeladzi czarne na blachach SD, na czarnych (chyba) O.Z.'ach i ze znaczkiem 16V na tyle. Wyglądało bardzo ładnie! Ktoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2016 KamilDG? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2016 To nie ja. Widac to ten co pare postow wczesniej Basser widzial. Ja go jeszcze nie spotkalem na drodze. Myslalem, ze tylko ja mam tu czarne. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2016 (edytowane) Jest na Olxie Był już go nie widzę może się sprzedał 1.8 16 v to byl Edytowane 18 Sierpień 2016 przez BASSER Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2016 W poniedziałek wieczorem (długi weekend) za Piaskami w kierunku na Chełm / Zamość minęło mnie ciemne Corrado z wymienionymi lampami z przodu i chyba z tyłu. Blach nie zapamiętałem. Ktoś od nas ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2016 Wczoraj w 101 napraw na tvn turbo, czerwona sroczka mk2 na WE . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
emil89 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2016 Dziś w Sulejowie widziana "Pomarańcza" Justyny i Cinka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2016 Dziś we Frysztaku kilkaset metrów za sklepem motoryzacyjnym szik, przy drodze widziane wystawione na sprzedaż czarne Corrado na blachach RSR... Niestety nie miałem czasu się zatrzymać oblukać... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
OskaR_i20 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2016 He już chwilkę stoi tam, ja znowu nie miałem miejsca żeby się zatrzymać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2016 pewnie to http://olx.pl/oferta/volkswagen-corrado-2-0-16v-lpg-CID5-IDh5zVn.html#341e4213f3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2016 Kotor, Czarnogóra - czerwone G60. Po drodze do kanionu Tary/Pivy - dwa Scirocco II Stan wskazujący na codzienne użytkowanie, jako najzwyklejszy stary vw. Ogólnie przez niemal dwa tyg w drodze z PL widziałem wiecej Phaetonow niz Corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2016 pewnie to http://olx.pl/oferta/volkswagen-corrado-2-0-16v-lpg-CID5-IDh5zVn.html#341e4213f3 zgadza się Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2016 Kotor, Czarnogóra - czerwone G60. Po drodze do kanionu Tary/Pivy - dwa Scirocco II Stan wskazujący na codzienne użytkowanie, jako najzwyklejszy stary vw. Ogólnie przez niemal dwa tyg w drodze z PL widziałem wiecej Phaetonow niz Corrado. Ja w lipcu przez 3 tygodnie zjechałem całe bałkany i nie widziałem ani jednego Corrado. Scirocco mk2 naliczyłem chyba z 5 ale tak jak mówisz były użytkowane na równi z golfami mk1 i mk2 jako podrdzewiałe wozidła. Zdziwiłem się bo widząc morze starych Volkswagenów w Bośni czy w Albanii spodziewałem się spotkać kilka Corków ale nic nie było. Czyżby nawet tam nie mieli do nich nerwów ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2016 W poniedziałek wieczorem (długi weekend) za Piaskami w kierunku na Chełm / Zamość minęło mnie ciemne Corrado z wymienionymi lampami z przodu i chyba z tyłu. Blach nie zapamiętałem. Ktoś od nas ? poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2016 Ładne, czyje? Znalezione na fb Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kriss17 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2016 Lubin kolo serwisu Fiat Victoria widziałem czarne 16v w szarym Recaro dosyć ładne ktoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kriss17 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2016 Znowu Lubin parę godzin później juz inne Corrado kumpel ustrzelil i zamienił parę słów. Gościu ma go dwa lata niewiemy czy jest z okolic Lubina wersja VR6 2.9 skóry ponoć Recaro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2016 czyje to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kriss17 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2016 Marze a Corrado na czarnych Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2016 (edytowane) do tego VR6 i skórke ma ,ciekawe czy wnętrze też NT Edytowane 29 Sierpień 2016 przez Tifun Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2016 No rarytas widać ze nie używany ale OC ma ważne. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2016 maciek2012 dzis po 17 w Mikolowie na rondzie kolo kina (nie wiem czy tam kino jeszcze istnieje) jakbym wszedl na pasy minute pozniej to bym Cie zastawil Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2016 Wczoraj 8.30 w N.Sączu przy szpitalu na śniadeckich widziane zglebione ciemne corrado, ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach