Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2016 Stoi tutaj: http://zlomowisko.info/ Pewnie na sprzedaż, ale trochę zakręcony wczoraj byłem, i nawet o cenę nie spytałem... Po stronie pasażera widać, że szpachla jest, lakierowany był na 100% Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2016 Ostatnio gdzies na FB bylo o nim pisane i to auto pracownika podobno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2016 (edytowane) cholera czarne blachy....i to z mojego woj. ps.zapodajcie to info z FB jak mozecie Edytowane 3 Sierpień 2016 przez BASSER Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2016 odbierałem z tego złomowiska karoserie, już nie jedno corrado tam stało wyzłomowane. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2016 To ten sam Jeden z klubowiczów na forum Phaetona się takim chwalił. Niedawno nabyty, więc pewnie naprawiony i raczej nie na sprzedaż szybko. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2016 Możliwe, że będę tam w piątek, więc zapytam jak coś... Rzucił mi się w lczy na wejściu... Btw. zobaczcie odbicie na lakierze, legenda klubowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2016 (edytowane) wyczaiłem na fejsie czyje to ?? ładne Edytowane 4 Sierpień 2016 przez Dominikf4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2016 8:40 czyje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2016 (edytowane) Basser to już było i było więcej fot rozbitka. Wykonczyli kadety , sierry ,golfy II i III ,astry się kończą , to i corrado się pokazało.No szkoda. Edytowane 6 Sierpień 2016 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2016 nie wiedziałem ze bylo,niemniej szkoda korka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał_19 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2016 (edytowane) Stoi tutaj: http://zlomowisko.info/ Pewnie na sprzedaż, ale trochę zakręcony wczoraj byłem, i nawet o cenę nie spytałem... Po stronie pasażera widać, że szpachla jest, lakierowany był na 100% Znam właściciela kolega zamieszkuje okolice Pszczyny przejechana ma nie całe 100tyś Edytowane 7 Sierpień 2016 przez Rafał_19 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qiciu 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2016 Sroczka w ładnym stanie widziana na stacji w Miłocinie. Gość z Miłocina LUB około 35 lat i mówi że za stary na zloty. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2016 No faktycznie niech się zbiera powoli na tamten świat ha ha. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2016 Za stary ? Szukam domu starców Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2016 (edytowane) 0:30 corrado ciekawe jak sobie poradził.Kiedyś auta były sportowe ,a nie jak dzisiaj pedalsko sportowe. Świadczy o tym wiele starszych aut audi ,vw ,opla czy innych używanych do startów. Edytowane 10 Sierpień 2016 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2016 w 0:20 jeszcze scirocco MK I ps.Audi quattro robi robotę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2016 Wiele pięknych starszych aut robi robotę.Tutaj się pochwale. Trabancik z silnikiem polo ale z G60 pomagałem zrobić to. Gość jest lakiernikiem a jego syn ściga się w klasie 1600 hondą. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2016 tak z ciekawosci Rafał jaką moc ma 1,3 z G60?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2016 (edytowane) 250 koni to trzecie takie 1.3 w PL .G60 ładuje 1.3 na kole 68 mm 1.8 bara.Z drugiej strony kompresor nie jest brany pod uwagę jak turbo.Mechaniczne doładowanie. W corrado też da radę uzyskać ciutke więcej na ładowaniu tylko trzeba przerobić dolot do IC bo jest pozwijany jak świńska kita. Edytowane 10 Sierpień 2016 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2016 250 koni to trzecie takie 1.3 w PL .G60 ładuje 1.3 na kole 68 mm 1.8 bara.Z drugiej strony kompresor nie jest brany pod uwagę jak turbo.Mechaniczne doładowanie. W corrado też da radę uzyskać ciutke więcej na ładowaniu tylko trzeba przerobić dolot do IC bo jest pozwijany jak świńska kita. 250 km w kartonie.....jechałeś tym? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2016 (edytowane) Trzech jeździ.Jeden to ma w polo I czy audi 50. Zobacz filmik trabant borczyk on board.To idzie.Jak na wyścigi góskie piekna sprawa. A sciro I jak Delta szkoda ,że nie ma 4x4.Coś pięknego. Basser co do Borczyka.uwielbiam takie telefony." Panie ja mam na 4 tym biegu trakcie".Mówie- skrzynia z trampka nie da rady.Bo w 1.3 mozna pomodzić by mieć 4 biegi bardzo krótkie. Edytowane 10 Sierpień 2016 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Alberrtt 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2016 Wczoraj w nocy Gliwice okolice rynku . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2016 Blachy z Żor. Fajne kolo co to takiego? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Alberrtt 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2016 Poszerzana stal z dekielkami AUDI . Ogólnie ładny . Stoi w tych okolicach dość często Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2016 wczoraj ok.15stej w Kętach przemknęło mi czarne Corrado chyba na seryjnych BBSach (VRa?)- blach nie widziałem, niestety- ze sklepu wychodziłem akurat i od boku tylko zobaczyłem Corrasa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach