Angela 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2016 Na poprzedniej stronie masz zdjęcie Wiem, nie tylko na poprzedniej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2016 Wczoraj na Modlińskiej mijałem się z fioletowym Correm na Rsach (chyba)- ładnie buczał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DawId_56 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2016 2 godziny temu w Olzie obok kwiatków fajne Zielone vr6 na blachach chyba swd 28xxx Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2016 Dziś na summersie spotkane: - czerwony corr na blachach SY - granatowy (?) corr na SWD - czarny corr na SLU Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2016 Czerwony andiego z forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2016 (edytowane) wczoraj w Łodzi zaparkowałem koło tej G60- strasznie zmęczona, skóra na kierownicy cała wytarta... Edytowane 29 Maj 2016 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2016 (edytowane) Dziś na 'starych samochodach' w Chudowie na zamku ciemna g60-tka na SM tablicach ta co wcześniej przy kopalni stała. Pogadane trochę, nie dawno kupił tak żeby pojeździć pobawić się, jeszcze go nie ma na forum. Edytowane 29 Maj 2016 przez jakoppo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2016 wczoraj w Łodzi zaparkowałem koło tej G60- strasznie zmęczona, skóra na kierownicy cała wytarta... na zdięciach wygląda niezle. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2016 może ja chory jestem jakiś i porównuje wszystko do mojego Corra- dla mnie auto nie było dbane dłuższy czas i służy za dupowóz- szkoda, że nie zrobiłem fotki z moja Tigrą obok, co na co dzień jeździmy- miałbyś porównanie jak wg mnie wygląda auto nie-zmęczone życiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2016 To na pewno miałem raczej na myśli ze do uratowania jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANDI00 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2016 Dziś na summersie spotkane: - czerwony corr na blachach SY - granatowy (?) corr na SWD - czarny corr na SLU czerwony to moj jak tylko widzialem jadnego vr zaparkowanego nie opodal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2016 Bordowy corr, ma numerach RAFIK, w kierunku Wadowic leciał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2016 (edytowane) Przed chwilą pod hotelem Oleńka przed Szydłowcem czerwone corrado na WSZ..... Edit. A na wylocie białe scirocco na WSZ.....😆 Edytowane 31 Maj 2016 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2016 Bordowy corr, ma numerach RAFIK, w kierunku Wadowic leciał a kto to na takich męskich blachach jezdzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2016 Przedwczoraj mój tato widział najprawdopodobniej BASSERa Rrado na jednym z osiedli w Sosnowcu. Tak wnioskuje z opisu - kolor, buda ST, blachy SO. Raczej wątpię, żeby podobne Rrado było w Sosnowcu. Btw. Jest na forum ktoś z blachami LTM - Rrado w kolorze śliwkowym? Jakiś tydzień temu widziane właśnie w tamtych rejonach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2016 Przedwczoraj mój tato widział najprawdopodobniej BASSERa Rrado na jednym z osiedli w Sosnowcu. Tak wnioskuje z opisu - kolor, buda ST, blachy SO. Raczej wątpię, żeby podobne Rrado było w Sosnowcu. Btw. Jest na forum ktoś z blachami LTM - Rrado w kolorze śliwkowym? Jakiś tydzień temu widziane właśnie w tamtych rejonach. całkiem mozliwe ze to ja na jakim osiedlu mnie widział?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ethan89 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2016 dzis na A1 na wysokosci zor jechal w strone katowic zielony cor G60 chyba SWD na złotych felgach z przodu amerykanski zderzak, chyba byl niedawno na sprzedaz na allegro moze ktos kupil Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2016 Jest na Olx dalej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2016 Przed chwilą w miejscowosci Rekowo ciemno szare corrado na ZKA.... i czarnych felgach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adrian1989 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2016 wczoraj bordowe sciro w wieluniu na EL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2016 Sosnowiec - Zagórze dzisiaj koło 19tej widziałem czerwonego corra jak stal na stacji benzynowej i sie tankowal. Chyba mial felgi na bialo pomalowane. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2016 Może Lukas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2016 Kurde wszystko się zgadza, czerwony corr, białe koło, tankowałem się dzisiaj ale było to w Siemianowicach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2016 Czyżby jakiś nowy kor w SO? Kamil gdzie dokładnie go widziałeś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2016 (edytowane) To było jeśli dobrze kojarze BP koło Leclerca. Nie wiem czy byl na SO, nie widzialem tablic. Edytowane 5 Czerwiec 2016 przez KamilDG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach