martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2016 Zajebiste corrado lakier jak nie poprawił i wnętrze daje dużo do myślenia :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2016 Wnętrza brak. Tylko przednie fotele są Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2016 spotkałem kilka parchów na Worthesee było jeszcze kilka oprócz tych ale szkoda mi było pamięci na nie na karcie . był też Corek na sebringach takich jak moje ale jakoś go nie mogłem namierzyć , wkleję go jak znajdę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2016 Przedwczoraj w Sopocie blisko morza zaparkowane ciemne g60 na tablicach GD .... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2016 Dzisiaj aż 2 sztuki Corrado Jedna w Chudowie granatowy vr na zagranicznych blachach pięknie zachowany a drugi pod kopalnią kwk makoszowy, zielonkawy, chyba g60, na blachach SM z wlepą vw Śląsk na bocznej szybie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2016 (edytowane) upolowanie w poniedziałek, jechałem białym eltekiem wiec nawet nie chciałem zatrzymywać Edytowane 4 Maj 2016 przez PHERO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2016 Przed chwila TVN turbo w reklamie 101napraw czerwone Scirocco czyje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2016 Phero, Ty żyjesz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2016 Phero, Ty żyjesz? drugi hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2016 Tarnowskie góry ul.zagorska ładne bordowe Corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2016 (edytowane) Wczoraj w Poznaniu widziane 2 Corry. Jeden pod stadionem miejskim na "Poznańskich Klasykach", drugi, pięknie grający fioletowy VR na Grunwaldzkiej przy macu. I obydwa na clarach z tyłu Edytowane 6 Maj 2016 przez juby Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2016 Wczoraj wieczorem pod Stadionem Narodowym widziane Corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2016 W wekend corrado na ONY... Widziane w Katowicach kolo wesołego miasteczka. Ktos z forum ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tuli 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2016 Martinezz dzisiaj u mnie w Waldenburgu kręciłeś się po rewirze ok. 20.00 na podzamczu, czerwone strzały powinny mieć zniżkę w OC takie oczojebne są widać lakier świeżyzna. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2016 Martinezz dzisiaj u mnie w Waldenburgu kręciłeś się po rewirze ok. 20.00 na podzamczu, czerwone strzały powinny mieć zniżkę w OC takie oczojebne są widać lakier świeżyzna. tak wracałem od kolegów z dzierżoniowa , trzeba było zatrzymać , chętnie stanął bym na bajerę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2016 godzine temu w Piotrkowie Tryb mijałem ciemne Corrado z emblematami G60. Blachy KR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2016 Przed chwilą na Łopuszańskiej biała sroka chyba na WO..... z czarną maską Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2016 spirit zapewne. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2016 Przed chwilą w Gliwicach na ul. Zwycięstwa brązowa sroka mk2 na gwincie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANDI00 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2016 dzis ok 15 w piekarach śl. na bytomskiej zolta sroka (pokemon) na czarnych blachach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2016 Kojarzę ja w pakiecie kamei kiedyś w szopienicach ja widzialem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2016 A ja widziałem Bassera na drodze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2016 Wreszcie ktoś mnie ustrzelil hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Angela 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2016 (edytowane) Dzisiaj w Ząbkach mijanka z czerwonym corkiem wpr na złotych felgach Edytowane 26 Maj 2016 przez Angela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2016 Na poprzedniej stronie masz zdjęcie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach