BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2016 Droga numer 79 Mysłowice-Katowice, na wysokości selgrosa/straży pożarnej, czarny/ciemny correk, grill bez znaczka. Basser? To nie byłem ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Royas 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2016 Moje :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2016 co robisz w moich okolicach?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2016 Royas odpisal na posta Czarasa a nie Lukasa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2016 aaa nie zatrybiłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Royas 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2016 (edytowane) A jak dokładnie tak jak hanys napisał ;-) Edytowane 22 Kwiecień 2016 przez Royas Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2016 Dzisiaj przed 8 na ul. Katowickiej w Chorzowie ciemne corrado na jakis felgach z rantem, tablice sk.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANDI00 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2016 tez go widzialem w zeszlym tydniu w bytomiu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2016 A ja dzisiaj zaparkowałem obok kora takiej laski. chyba twojej żony bo to pod twoim domem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2016 znacie tego Corra , ?? kogoś z forum ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2016 chyba twojej żony bo to pod twoim domem Martinezz moja żona nie na widzi corrado.Wierz mi.Ten kor jest takiej kosmetyczki co ma gabinet obok.Zmienić auto czy żone? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2016 Żonę 😆 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2016 nie no żona też żyć musi , jest potrzebna ale jak nie lubi Corrado to zmiana Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2016 Wczoraj w Ostrowiec Mazowieckie widziane corrado w komisie . Komis jest na skrzyżowaniu ul. Duboisa i Kościuszki . Blachy niemieckie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2016 (edytowane) w sobotę na POTOCKIEJ w POZNANIU widziałem cora jonnego.... Edytowane 27 Kwiecień 2016 przez slayer Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Kwiecień 2016 Dziś po 16 w Tychach niebieskie Sciro mk2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Kwiecień 2016 10 minut temu czerwone rrado na negatywie z tylu wraz z blachami nowożeńców w Mińsku Mazowieckim na ulicy dąbrówki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Kwiecień 2016 (edytowane) A ja nawet wiem skąd wyjeżdżali 😆 Blachy miał WPR Edytowane 30 Kwiecień 2016 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2016 Zajebiste corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2016 Przed chwilą w reklamie 101 napraw na TVN turbo widziana czerwona sroka na WE..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2016 co za felgi są na tym czerwonym Corrado? całkiem spoko to wygląda. To jakieś japany? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2016 XXR 530 16x9,25j 4,5 koła za nie chciał przez zime, nie wiem czy teraz sprzedaje. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2016 a to czerwone nie było kiedyś z okolic POZNANIA ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2016 Dzisiaj widziany Delfin i Asia w "Malinowej Joli" kawał czasu nie widziałem tego auta i przyznam, że niezmiennie - gitarrrra! Swoją drogą - widok Corrado wśród wielu innych aut....ech.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2016 Wiem ze "kogos" zabierali z mojego osiedla w Minsku no prosze prosze i wg mnie ten golf robi lepsza robote jak ten corr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach