Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2016 Zielone corrado w galerii w kielcach dzisiaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2016 Pewnie Jarka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2016 Nie widziałem na żywo tylko kolega mi zdjecie wysłał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2016 dzis Katowice Zarzecze czerwone G60 USA na blachach ST, chyba to ten, ktory w Mikolowie pare lat temu byl na handel Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2016 dzisiaj w Zatorze (Małopolska) widziałem ładnie wypucowanego Corra- z przodu miał jakieś dokładka a'la Rieger- kolor fiolet/ śliwka, blach nie widziłem, za szybko jechałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2016 Stał taki z emblematem VR6 przy drodze kiedyś w Radoczy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamil 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2016 ok 14 we Wrocławiu na Legnickiej corrado na stalówkach rej. DZG.. . Skręcał na Magnolie Park Prestigioo ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2016 Wczoraj około godziny 9:00 w Zatorze przy ulicy Księstwa zatorskiego widziane corrado w całym pakiecie Riegera Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2016 wczoraj około 14 widziany te same corrado, o którym mowa wcześniej śliwka/fiolet w Graboszycach (za Radoczą) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2016 Wczoraj około godziny 9:00 w Zatorze przy ulicy Księstwa zatorskiego widziane corrado w całym pakiecie RiegeraGTO?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2016 Nie tylko pakiet zderzaków i progów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jaras 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2016 Wczoraj tj. 02. 04. na targach Poznań motor show czarne corrado RKa pod maską. Czy to ktoś z klubu, nie było tablicy rej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2016 prospero ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2016 Dzisiaj już nie było Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Royas 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2016 Dziś na ulicy w Toruniu na ul Andersa czarne corrado ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
killerblack 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2016 Tak to Corrado na moto show to było prospero Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2016 w sobotę w POZNANIU na GŁOGOWSKIEJ widziałem czarnego cora ELW....to pewnie ten z targów. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2016 Tak to ten sam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2016 Przed chwilą czarne corrado na SZO, skrzyżowanie pszczyńska/jasna w Gliwicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2016 Ja w dwa dni zrobiłem 600 km i nic nie widziałem mnie również nikt nie widzial Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2016 Wczoraj około 16:00 w Żorach na rondzie przy zjeździe na A1 bardzo ładne granatowe/niebieskie Corrado. Pomachane, odmachane. Gdyby nie to, że jechałem w celach służbowych, to bym zakręcił kółeczko i może udałoby się chwilę pogadać. Miło zobaczyć raz na jakiś czas Corrado. Na drogach to już naprawdę rzadkość... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2016 dzisiaj w Zatorze (Małopolska) widziałem ładnie wypucowanego Corra- z przodu miał jakieś dokładka a'la Rieger- kolor fiolet/ śliwka, blach nie widziłem, za szybko jechałem w energylandii byles? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2016 nie, narzeczoną mam z Wadowic, więc w miarę często jeżdżę na południe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2016 Nie wiem czy sie bylo - na fb dodane, fajny us Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kriss17 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2016 Gdzie to stoi? ładny rarytas Jeszcze na czarnych blachach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach