Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2016 To ten co od mojego kumpla kupiony? Tak, dokładnie ten. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2016 (edytowane) To kolego co się nie odzywasz nie przererejestrowales jeszcze! Dajcie znać jakiego spora zrobimy Edytowane 13 Luty 2016 przez BASSER Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2016 Jak nie? Ja dalej w Sosnowcu meldunek więc tablice się nie zmieniły Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2016 To jutro spot? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2016 Jutro nie dam rady, urodziny córy, przyszły tydzień, tylko nie sobota (do 20 w pracy). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czaras 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Luty 2016 Spotkany dzisiaj na DK8 pod Wrocławiem, miejscowość Rolantowice, stoi przy drodze na sprzedaż. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty 2016 wczoraj (w niedzielę 14.02) widziane ładne czerwone Corrado na tablicach WZ w okolicach Klaudynu pod Wawą. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty 2016 Przed chwilą widziane czarne Corrado na SBE, dk94, kierunek bytom Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty 2016 Takie? http://olx.pl/oferta/oryginalne-corrado-vr6-2-9-abv-CID5-IDdZH8b.html#2f051a083d Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty 2016 Chyba to samo, nawet je w pracy oglądałem właśnie na olx Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty 2016 W taką pogodę by wyjechał heh Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2016 Biala sroka mk2 na pomaranczowych felgach przed chwila w Zielonce kolo wawy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wiktor276 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2016 Widziałem dziś wzmiankę o scirocco i corrado 8:20 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamien 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2016 Zielony Corr ST ustrzelony w Malborku na Głowackiego róg Andrzeja Struga. Stoi na terenie mechaniki pojazdowej. Zatrzymałem się, żeby obejrzeć i pogadać z właścicielem, ale niestety nie zastałem właściciela a auto nie na sprzedaż. Trochę zaniedbany egzemplarz. Na maps google, znalazłem to miejsce, to widać, że wcześniej w tym miejscu stała biała Sroka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2016 Dziś czarny corr zaparkowany na parkingu pod CNT w Gliwicach, blachy SZO, ktoś stąd? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2016 Sirocco, w Bieruniu na światłach, KWA numery Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2016 Czarny Corr na SD widziany dzisiaj popołudniu w Zabrzu i przed chwilą na DTŚ w stronę Kato. Ktoś z forum ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2016 (edytowane) To ja byłem na SD Ale nie widziałem po drodze korka zadnego. Edytowane 4 Marzec 2016 przez KamilDG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2016 mijałem Cie srebrnym BMW e46 compact na DTŚ-ce. Mój Cor stoi rozgrzebany u lakiernika Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2016 A no to juz kojarze, bo mi dziwnie na tyle siedziales dosc dlugo. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensu 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2016 (edytowane) Wlasnie stoje przed galeria handlowa na wilanowie w wawie i stoi pod ta galeria corr czarny vr6 na blachach wpi z kremem w srodku. Czyje to to? Edytowane 6 Marzec 2016 przez sensu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2016 wczoraj wieczorem na batalionów chłopskich w wawie, biały cor stał sobie pod nr 87. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2016 Bum! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2016 o skurwesyn.....niezle swoją drogą kidys był temat fotki corrado po wypadku gdzie się zapodział ten temat? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BartekGT 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2016 Zielony Corr ST ustrzelony w Malborku na Głowackiego róg Andrzeja Struga. Stoi na terenie mechaniki pojazdowej. Zatrzymałem się, żeby obejrzeć i pogadać z właścicielem, ale niestety nie zastałem właściciela a auto nie na sprzedaż. Trochę zaniedbany egzemplarz. Na maps google, znalazłem to miejsce, to widać, że wcześniej w tym miejscu stała biała Sroka 1.8 T wsadzone 225 bata Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach