Royas 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Luty 2016 Doszły mnie już słuchy że nowy cor do Torunia zajechal :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wiktor276 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Luty 2016 A może i do Torunia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Luty 2016 Ktoś z forum śmiga jasno niebieskim correm na blachach SMI? Dzisiaj na fb zdjęcie jego widziałem, ma białą naklejkę RPM na przedniej szybie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Luty 2016 Też mijałem to auto kiedyś w Mikołowie niedaleko Lidla. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Luty 2016 No kręci się tam gdzieś, ale chyba ulep Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Luty 2016 Widziałem tego niebieskiego z naklejka na vag innwazji chyba vr tam siedzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty 2016 Adek w Rdzawce po 16 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Luty 2016 Czym jechałeś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Luty 2016 Paskiem B3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2016 (edytowane) W Bytomiu pod "budowlanką" czerwony corr na blachach SK, hanys czyżbyś wyjechał z garażu w taką pogodę? Edytowane 11 Luty 2016 przez jakoppo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2016 2 razy w zyciu bylem w Bytomiu moj kisi sie w garazu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2016 Też bym się zdziwił jakbyś to był Ty w takim razie ktoś jeszcze się buja czerwonym na SK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2016 https://youtu.be/_kuqpZ_IOQc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2016 (edytowane) Obczajona Babka z tym SLC. Bałem się jak ten koleś prowadził Corrka Sebastian, złoty passat, lekko obniżony? Edytowane 11 Luty 2016 przez AdEK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2016 Dokladnie, serio wypatrzyles? v Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2016 Chłopie, w ostatnim momencie zauważyłem Niezła sztuka mi się wydała. Zwracam uwagę na B3. Mieliśmy takiego Passka przez 13 lat. Tylko, że kolor LB6E azur grUn. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2016 no pancerniaki i motor podobny co u Ciebie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2016 Tzn ? Nasz passek był w wersji GL, z jasnym welurowym wnętrzem + 1.8 RP, prosty, bezawaryjny & bezkolizyjny silniczek. A ile miejsca miał w środku!! A Ty masz tam co pod machą? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2016 KR na digi 2, tez gl, na kremowym welurze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2016 KR tam był ori? Czyli pewnie 88/89 rok. Po mojej jeździe ostatnio, 9a się wysrało po raz pierwszy od 5 lat Hall chyba powiedział BYE. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2016 Ori byl PF, ale fakt, rok 89 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2016 Właśnie w tej chwili ciemny cor na sk 473(?) na estorilach skręcał na plac Andrzeja w Katowicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
emil89 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2016 W czwartek w Katowicach widziany czerwony Corek na blachach SO 7..9H Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2016 W czwartek w Katowicach widziany czerwony Corek na blachach SO 7..9H Mój Correk kolego Codziennie do zobaczenia Siemianowice Śl. - Katowice. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2016 To ten co od mojego kumpla kupiony? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach