hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2015 W gazecie widzialem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2015 z którego roku ta gazeta ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2015 Najmlodsze auto chyba z 95 roku czyli pewnie jaksi 98 obstawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2015 97 rok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2015 ustrzelony z samego rańca, wrasta na ogródku przed domem tak jak i ścierwo obok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Grudzień 2015 Corek Lazera widziany w zukowie fajnie drze jape, mlody czlowiek za kolkiem, fajnie by bylo jakby pozostal w takim setupie jak jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2015 , mlody czlowiek za kolkiem, fajnie jak w ogóle zostanie....wśród zywych Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Szejk 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2016 Miejsce: Wrocław, Brochów Corrado: Czerwone, NT 16v/8v wnętrze recaro, poduszki powietrza, zarejestrowany na DW Correk stoi tam od minimum 5 lat podobno. Kolor wyblakł, na bocznych szybach ktoś napisał markerem "pilnie kupie". Znaki szczególne grill bez znaczka, blenda/naklejka na tylnej szybie i aluminiowa osłona na zderzaku nad tłumikiem. Zna ktoś to auto? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2016 poka foto masz jakies?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Szejk 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2016 Nie mam, jak śnieg stopnieje mogę zrobić. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2016 jakieś 4 lata temu był na allegro początkowo za 12 tyś. chyba ,sprowadzony z DE albo NL i jest to 8v byłem wtedy na etapie poszukiwań corrado, więc go zapamiętałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2016 Cyknij foto jak możesz..a co z właścicielem zapomniał o nim.? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2016 Dzis w Piastowie na Wysockiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2016 Dziw w Krakowie przy alei Jana Pawla na wysykosi osiedla Na Skarpie o godz 14 ładne srebrne sciro 2 z rejsyracją TSK..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2016 Miejsce: Wrocław, Brochów Corrado: Czerwone, NT 16v/8v wnętrze recaro, poduszki powietrza, zarejestrowany na DW Correk stoi tam od minimum 5 lat podobno. Kolor wyblakł, na bocznych szybach ktoś napisał markerem "pilnie kupie". Znaki szczególne grill bez znaczka, blenda/naklejka na tylnej szybie i aluminiowa osłona na zderzaku nad tłumikiem. Zna ktoś to auto? Często widzę to auto przelatując przez Brochów.Czasem się mijaliśmy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2016 Dajczu nagrał Cinka? 1:55 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Daniel94 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2016 _Szejk_ mówisz o tym Corku ? Jeśli to ten to przypatrzyłem go w tamtym roku, widać było że marnuje się od dłuższego czasu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2016 na zdieciach nie wygląda żeby az tak długo stal nie używany. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2016 Przed chwilą w miejscowości Rumianek koło Tarnowa Podgórnego stało białe corrado pod garażem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2016 Wczoraj w Przyszowicach koło Gliwic przy drodze stał czarny corr, jakoppo? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2016 A no ja, w pracy byłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2016 dzis pod radomskiem około 16 na dk1 scirocco granatowe na ETM ? ładne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wiktor276 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Luty 2016 Wczoraj godzina 21 na orlenie w Mańkowie niebieskie odpicowane vr6 rej WF prowadzone z Warszawy do Poznania :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Eternity 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Luty 2016 Heh do Torunia. Byle moje autko. Wczoraj odjechał do nowego właściciela. Mam nadzieję że będzie miał tam dobrze. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Royas 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Luty 2016 Doszły mnie już słuchy że nowy cor do Torunia zajechal :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach