Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2015 Dziś po południu Corrado kolegi Qiciu, w Garbowie przed Kominiarzem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2015 W gazecie widzialem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2015 z którego roku ta gazeta ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2015 Najmlodsze auto chyba z 95 roku czyli pewnie jaksi 98 obstawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2015 97 rok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2015 ustrzelony z samego rańca, wrasta na ogródku przed domem tak jak i ścierwo obok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Grudzień 2015 Corek Lazera widziany w zukowie fajnie drze jape, mlody czlowiek za kolkiem, fajnie by bylo jakby pozostal w takim setupie jak jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2015 , mlody czlowiek za kolkiem, fajnie jak w ogóle zostanie....wśród zywych Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Szejk 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2016 Miejsce: Wrocław, Brochów Corrado: Czerwone, NT 16v/8v wnętrze recaro, poduszki powietrza, zarejestrowany na DW Correk stoi tam od minimum 5 lat podobno. Kolor wyblakł, na bocznych szybach ktoś napisał markerem "pilnie kupie". Znaki szczególne grill bez znaczka, blenda/naklejka na tylnej szybie i aluminiowa osłona na zderzaku nad tłumikiem. Zna ktoś to auto? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2016 poka foto masz jakies?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Szejk 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2016 Nie mam, jak śnieg stopnieje mogę zrobić. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2016 jakieś 4 lata temu był na allegro początkowo za 12 tyś. chyba ,sprowadzony z DE albo NL i jest to 8v byłem wtedy na etapie poszukiwań corrado, więc go zapamiętałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2016 Cyknij foto jak możesz..a co z właścicielem zapomniał o nim.? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2016 Dzis w Piastowie na Wysockiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2016 Dziw w Krakowie przy alei Jana Pawla na wysykosi osiedla Na Skarpie o godz 14 ładne srebrne sciro 2 z rejsyracją TSK..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2016 Miejsce: Wrocław, Brochów Corrado: Czerwone, NT 16v/8v wnętrze recaro, poduszki powietrza, zarejestrowany na DW Correk stoi tam od minimum 5 lat podobno. Kolor wyblakł, na bocznych szybach ktoś napisał markerem "pilnie kupie". Znaki szczególne grill bez znaczka, blenda/naklejka na tylnej szybie i aluminiowa osłona na zderzaku nad tłumikiem. Zna ktoś to auto? Często widzę to auto przelatując przez Brochów.Czasem się mijaliśmy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2016 Dajczu nagrał Cinka? 1:55 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Daniel94 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2016 _Szejk_ mówisz o tym Corku ? Jeśli to ten to przypatrzyłem go w tamtym roku, widać było że marnuje się od dłuższego czasu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2016 na zdieciach nie wygląda żeby az tak długo stal nie używany. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2016 Przed chwilą w miejscowości Rumianek koło Tarnowa Podgórnego stało białe corrado pod garażem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2016 Wczoraj w Przyszowicach koło Gliwic przy drodze stał czarny corr, jakoppo? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2016 A no ja, w pracy byłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2016 dzis pod radomskiem około 16 na dk1 scirocco granatowe na ETM ? ładne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wiktor276 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Luty 2016 Wczoraj godzina 21 na orlenie w Mańkowie niebieskie odpicowane vr6 rej WF prowadzone z Warszawy do Poznania :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Eternity 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Luty 2016 Heh do Torunia. Byle moje autko. Wczoraj odjechał do nowego właściciela. Mam nadzieję że będzie miał tam dobrze. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach