Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2015 scp, jeszcze 2 takie jakieś na glebie jechały jak byłem sie zatankować ale tylko kątem oka widziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2015 Podczas wyjazdu urlopowego, w ciągu przejechanych 2,5 tys km spotkany tylko jeden Corr gdzieś w Austrii Po raz kolejny potwierdziło się to, ze w tłumie nowych, często wypasionych furek, Corrado rzuca się w oczy momentalnie i przykuwa niesamowicie uwagę swoją niepowtarzalną sylwetką Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2015 Tego "VW" na niebie nie musiałeś dorysowywać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2015 (edytowane) o! fak...tycznie! haha fajnie to wypatrzyłeś Adaś nie zwróciłem na to wczesniej uwagi, hehe Edytowane 7 Wrzesień 2015 przez Zadi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2015 https://www.3dtuning.com/en-US/tuning/volkswagen/corrado.vr6/3.door.hatchback-1995 3D Realistic tunining- jakby ktoś chciał sie pobawić. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
longer 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2015 Wczoraj widziane granatowe Corrado w mieście Larisa w Grecji Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2015 Wczoraj na stacji gazowo-benzolowej spotkane czarne Corrado 16v na LUB Okazało się że dwa miesiące temu w okolicy pojawił się nowy posiadacz Corrado -Piotrek. W dodatku użytkownik naszego błogosławionego Forum. Chwilę pogadaliśmy, niestety trochę się spieszyłem i nawet nie zapytałem jaki ma nick na Forum, ale myślę że przy jakiejś niedzieli zrobimy mini spota i się nadrobi. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2015 Vjaron i Krzysiu w Poprostu corrado, środa - Łabunie PS. Longer jabłka spadowe ładujesz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2015 3 dni temu ładne Sciro kolor ala irish green rej. SH skręcające z ul.Swobodnej w Powstańców Ślaskich we Wrocku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2015 Kto sie:pozbyl corra? Ladny stan widac zadbany widziany przed chwila w Minsku Mazowieckim Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2015 a laweta jaką miała tablice? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2015 WPR 0432A Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2015 Wczoraj wieczorem (ok. 21) z dość daleka widziane Corrado na Puławskiej, jadące w stronę Piasteczna - niedaleko obwodnicy. Ładnie wyglądało z daleka - kogoś stąd zapewne? Ostatnio rzadko widuję Corrado w Warszawie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
killerblack 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2015 Niewiem czy ten corr na lawecie to nie ten z takimi wlotami w zderzaku przednim dobranoc chłodzenie inter culera, w necie swego czasu krążyły mego fotki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
killerblack 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2015 Do* Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2015 tak to on, Dominika fajny, ze smakiem zrobiony Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
killerblack 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2015 Niewiem jak wyglądał w trakcie sprzedaży, ale widziałem go kiedyś w Poznaniu jak był po swapie, to cały silnik był w resztkach farby po lakierowaniu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2015 nie wiem czy to ten ale wydaje mi sie że widziałem takiego z dziurami w zderzaku przednim dla lepszego chłodzenia na Reicizmie w opolu , szczerze to nie powala . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
killerblack 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2015 Tak to był chyba ten, na złotych felgach z 1.8t Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2015 Dziś na S1 jakoś po 14 widziany ciemny correk na SO z napisem TDI z tyłu, zjechał na Sosnowiec. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2015 Widziany dzisiaj w Zakliczynie, niedaleko N.Sącza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2015 Wczoraj wieczorem (ok. 21) z dość daleka widziane Corrado na Puławskiej, jadące w stronę Piasteczna - niedaleko obwodnicy. Ładnie wyglądało z daleka - kogoś stąd zapewne? Ostatnio rzadko widuję Corrado w Warszawie. jest szansa ze to ja, od Eternity wracałem ;P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AquariusQQ 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2015 Czarny Corek na numerach EPD kolo 17 na przybyszewskiego w łodzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2015 Dziś na S1 jakoś po 14 widziany ciemny correk na SO z napisem TDI z tyłu, zjechał na Sosnowiec. hehe to na pewno było TSI kolegi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2015 Możliwe, w każdym bądź razie za cholerę nie mogłem tego dogonić Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach