Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Zadi    0

Podczas wyjazdu urlopowego, w ciągu przejechanych 2,5 tys km spotkany tylko jeden Corr gdzieś w Austrii :)

c3bc12751558.jpg

Po raz kolejny potwierdziło się to, ze w tłumie nowych, często wypasionych furek, Corrado rzuca się w oczy momentalnie i przykuwa niesamowicie uwagę swoją niepowtarzalną sylwetką :wub:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0

Tego "VW" na niebie nie musiałeś dorysowywać :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Zadi    0

o! fak...tycznie! :) haha fajnie to wypatrzyłeś Adaś :)

nie zwróciłem na to wczesniej uwagi, hehe

Edytowane przez Zadi

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0

Wczoraj na stacji gazowo-benzolowej spotkane czarne Corrado 16v na LUB :) Okazało się że dwa miesiące temu w okolicy pojawił się nowy posiadacz Corrado -Piotrek. W dodatku użytkownik naszego błogosławionego Forum. Chwilę pogadaliśmy, niestety trochę się spieszyłem i nawet nie zapytałem jaki ma nick na Forum, ale myślę że przy jakiejś niedzieli zrobimy mini spota i się nadrobi.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Antonio    0

Vjaron i Krzysiu w Poprostu corrado, środa - Łabunie :P

PS. Longer jabłka spadowe ładujesz? :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Rafał24V    0

3 dni temu ładne Sciro kolor ala irish green rej. SH skręcające z ul.Swobodnej w Powstańców Ślaskich we Wrocku.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
indi    0

Kto sie:pozbyl corra? Ladny stan widac zadbany widziany przed chwila w Minsku Mazowieckim

post-7246-0-30039600-1441999336_thumb.jpeg

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
marcinb    0

Wczoraj wieczorem (ok. 21) z dość daleka widziane Corrado na Puławskiej, jadące w stronę Piasteczna - niedaleko obwodnicy. Ładnie wyglądało z daleka - kogoś stąd zapewne? Ostatnio rzadko widuję Corrado w Warszawie.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
killerblack    0

Niewiem czy ten corr na lawecie to nie ten z takimi wlotami w zderzaku przednim dobranoc chłodzenie inter culera, w necie swego czasu krążyły mego fotki

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
killerblack    0

Niewiem jak wyglądał w trakcie sprzedaży, ale widziałem go kiedyś w Poznaniu jak był po swapie, to cały silnik był w resztkach farby po lakierowaniu :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
martinezz    0

nie wiem czy to ten ale wydaje mi sie że widziałem takiego z dziurami w zderzaku przednim dla lepszego chłodzenia na Reicizmie w opolu , szczerze to nie powala .

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
grelfons    0

Wczoraj wieczorem (ok. 21) z dość daleka widziane Corrado na Puławskiej, jadące w stronę Piasteczna - niedaleko obwodnicy. Ładnie wyglądało z daleka - kogoś stąd zapewne? Ostatnio rzadko widuję Corrado w Warszawie.

jest szansa ze to ja, od Eternity wracałem ;P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
BASSER    0

Dziś na S1 jakoś po 14 widziany ciemny correk na SO z napisem TDI z tyłu, zjechał na Sosnowiec.

hehe to na pewno było TSI kolegi :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
femto    0

Wczoraj w Olsztynie na rondzie Bema o 17 czarne rrado na olsztyńskich blachach na czerwonym pojechało:P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.