Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2015 10min temu w Sanoku widziane ciemne corrado z pomaranczowymi kierunkami z przodu, na blachach WWL... czyje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2015 Czerwone corrado na KTT ,w Poroninie obnizone chyba na borbetach , czyje ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2015 10min temu w Sanoku widziane ciemne corrado z pomaranczowymi kierunkami z przodu, na blachach WWL... czyje? Może Kicaja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2015 w sumie możliwe to jest... nie zdążyłem się przyglądnąć dokładniej, bo jechałem z przeciwka i szybko mi mignął... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2015 dzisiaj na "serpentynach" ze szczyrku do wisły mijałem czerwone corrado blachy SCI niestety nie jechałem corrado więc nie machałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2015 (edytowane) nie potrzebnie się tłumaczysz z tym że nie jechałeś parchem... przecież wiadomo że dwa jadące (nie zjebane ) corrki w tym samym miejscu i czasie, to nienaturalny i patologiczny widok... Edytowane 5 Sierpień 2015 przez Qbuncio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2015 10min temu w Sanoku widziane ciemne corrado z pomaranczowymi kierunkami z przodu, na blachach WWL... czyje? Kicaj wracał z Soliny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
killerblack 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2015 W Gdyni na ulicy owsianej szare Corrado na rej gwe na in pro z tyłu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Witamex 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2015 Widziany corek na zakopiance przed nowym targiem przed 21, na rej malopolskiej , zatrabione i odmachane , jechalem czarnym bmw , ktos od nas ? To ja :] faktycznie 7 mnie goniła... ;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adrian1989 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2015 wczoraj w okolicach Kłobucka fioletowe corrado z wlotem na masce na Ool...ktos stad? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2015 Dziś na nocnej jeździe w Oświęcimiu widziany ten Correk http://allegro.pl/vw-corrado-vr6-2-9-super-stan-1993-warto-i5575355830.html, niestety nie zdążyłem podejść do właściciela, bo odjechał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2015 dzis 19.10 trasa Mikolow-Tychy czerwony Corr z bialo czerwonymi lampami tyl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2015 ostatnio u mniew pracy na pierwszym przeglądzie ,corr 16v z Italii {frędzel } ,ostatnio Baza trafiony na trasie z jeziora i takie cos kolega w sieci zdybał i podesłał ,obrysówek do oporu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2015 dzis w Mikolowie przy Auchan na trasie na Zory zielone Corrado na lawecie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
killerblack 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2015 Czyli normalny widok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2015 2 dni temu około 8:00 na parkingu obok Panoramy Racławickiej we Wrocławiu czarne Corrado na blachach DW. Z tyłu lampy clear, na zderzaku tylnym naklejka z napisem, koło wystające poza obrys. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2015 Dzisiaj po 15 przy pogorii 3 w Dąbrowie Górniczej zaparkowany czerwony kor na SMI. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2015 dzisiaj w okolicy Sulejowa mijalem sie z ciemnym Correm na PO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2015 10min temu w Sanoku widziane ciemne corrado z pomaranczowymi kierunkami z przodu, na blachach WWL... czyje? To My Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensu 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2015 Przed chwila w Paderborn w Niemczech widzialem bardzo zadbane czarne G60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2015 TOP 10 http://www.classicandperformancecar.com/renault/clio/4796/appreciating-1990s-classics-top-10 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michał90 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2015 około 21 Reda Sroka na GA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2015 Kto skasował Corrado ostatnio? Dostałem informacje od znajomego, że widział w ubiegłą sobotę 22.08.2015r. około południa rozbite Corrado - uderzone z boku w Rabce - Zdroju przy rozjeździe na Ponice i Rdzawkę. Ciemny Corr, śliwka albo czarny, rejestracje zaczynające się na R.. .... Ktoś coś jakieś info? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
emil89 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2015 Jak na R to ktoś z Podkarpacia, no chyba, że nie zdążył przerejestrować. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2015 Dzisiaj na zakopiance okolice klikuszowej przed 8 rano , widziany corek brazowy z betonem z przodu i na glebie , ktos od nas ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach