tobi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2015 takie dwa corry ustrzeliłem na imprezie niedaleko mnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2015 (edytowane) Wczoraj na A4 w Kątach Wrocławskich ladne czerwone corrado wiezione na autolawecie na czarnej feldze z tylu in pro bialo czerowne tylko nie zdazylem zobaczyc czy byly blacha ale pewnie wiezione z niemiec.Rej na lawecie SGL..... Edytowane 18 Lipiec 2015 przez rafal.g Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2015 w czwartek na POZNAŃSKICH KLASYKACH NOCA widziałem granatowe corrado rej. ES... nie doczekałem sie własciciela .chciałem pogadac. pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michał90 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2015 Ciemny corr tafle chyba nos,czarne inpro,borbet bs widziany w redzie o 11:) jak w Redzie NOS BS i ciemny to mój ale bez inpro:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michał90 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2015 W Ostrodzie jezdzi taka 16v ale gosc raczej kupil "ladniejszego" golfa. oj w Ostródzie to raczej nie ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BartekGT 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2015 pomarańczowa sroca mk1 na blachach tsa z pisza podróżowała na lawacie, w okolice warszawy. info pewne bo z nowym wlascicielem rozmawialem chwile w mrągowie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michał90 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2015 Grafitowe? szare?? Corrado z dymionymi lampami z tyłu widziane dziś ok południa na os Buczka w Redzie. kogoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2015 Na dworcowej w Olsztynie ciemna śliwka Corrado z rejestracją NLI. Często tam parkuje. W szopie koło Bartąga czarne Scirocco. Zapuszczone i to bardzo... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2015 I jest nowe corrado.Taki coś rzuciło mi się w oczy w sklepie meblowym. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2015 L1_Kamil i Baron na The Best Of. Piona ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamien 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2015 Bishop na TBO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baron 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2015 (edytowane) L1_Kamil i Baron na The Best Of. Piona ! Pozdro i do zobaczenia za rok Edytowane 28 Lipiec 2015 przez baron Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2015 Widziany corek na zakopiance przed nowym targiem przed 21, na rej malopolskiej , zatrabione i odmachane , jechalem czarnym bmw , ktos od nas ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BartekGT 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2015 nie wiem czy dobry dział, ale nie wiedzialem gdzie wrzucić. 3xcorrado powiedziałby papa. zdjęcie z fb, morderca zabytków. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2015 juz pare razy bylo , ale smutna rzecz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2015 Wczoraj na dębieńsku obok OSP na parkingu ładne czerwone G60 na tablicach SRB. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2015 dzisiaj w PUSZCZYKOWIE spotkałem gościa w czarnym VR6 . pogadaliśmy chwilę . zacna fura . pozdrawiam . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silent_rob 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2015 dziś około godziny 10 w niemczech pod polską granicą między szczecinem a gryfinem ciemny coras z resetracją EBE **** :] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BartekGT 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2015 namierzone dzisiaj G60 w Danii miasto Odense. w pon jade zapytac czy nie sprzedadza. Auta bez rej tutaj nie maja OC i przeglu. po obejrzeni auta sugeruje ze dość długo stoi. może być tak ze oddadza za psi grosz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2015 (edytowane) Belka tylna złamana albo urwane koło Edytowane 1 Sierpień 2015 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BartekGT 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2015 jesli powiedzą mi za niego do 3tyś złoty przyciągne go Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2015 wczoraj godzina 11:40 widziany corr w Jasienicy/Bielsko biała na S1 w strone cieszyna. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2015 Poncheck, Praks, Nygus na VW Mania ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2015 W polu tez stalo kilka Corkow Pamietam jakies z Tczewa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2015 Ja stałem "w polu" i nie tylko ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach