poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2015 Wczoraj znów widziany noob przed 19 na wylocie z Pruszcza pedzilem błękitną Jadwigą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2015 Dzisiaj 2 minuty temu w Przyszowicach grafitowe scirro na blachach SWD na ulicy pszczyńskiej w kierunku Gliwic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jooby 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2015 Jakieś 10 minut temu, ciemne corrado na tablicach ZWA na krajowej 10 w kierunku Piły. W zasadzie to już pod samą Piłą. Karmannski to Ty byłeś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2015 Ja w Anglii, ale pewnie moj staruszek mi sie buja moja fura, bo do pelna bylo zalane. Chyba ze sie sprzedlao... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jooby 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2015 Bardzo ładnie się prezentuje. Swoją drogą daaaaaaaawno nie widziałem corrado w ruchu i jest to bardzo przyjemny dla oka widok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2015 Dziś na mareckim pikniku motoryzacyjnym widziane 2 corki, jeden G60 na WPR oraz za bramą mocno grzmiący chyba fałer na WJ. Dżi swoją drogą w pięknym stanie i w kremowej świni Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2015 Przed chwilą na wylocie z Koszalina wstronę Szczecina pod jakimś warsztatem widziane szare corrado na GKW....To nie przypadkiem byłe corrado Humi? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamil 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2015 w 23:21 widać dupe cora https://youtu.be/ArwyLSY2UBM?t=1400 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2015 DIY Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinek_512 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2015 Dostałem cyne że ktos o mojego parcha sie pyta moje te czerwone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2015 Wczoraj około 15 czerwone corrado na granicy pyskowic i gliwic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2015 (edytowane) Ciemny corr tafle chyba nos,czarne inpro,borbet bs widziany w redzie o 11:) Edytowane 3 Lipiec 2015 przez poncheck Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2015 (edytowane) Wakacje na wyspie Vela Luka.Cztery tysiące mieszkańców i jedno corrado.Zdjęcie rozmazane bo robiłem "na szybko" telefonem. Edytowane 3 Lipiec 2015 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2015 Wczoraj w Żywcu czerwone corrado z kartką "na sprzedaż" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2015 Ciemny corr tafle chyba nos,czarne inpro,borbet bs widziany w redzie o 11:) W Ostrodzie jezdzi taka 16v ale gosc raczej kupil "ladniejszego" golfa. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
killerblack 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2015 A to nie jest Corrado kolegi Michal90 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2015 A to chyba ze te, to przepraszam, ja myslalem w takim razie o innym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2015 Ktoś z forum? Glwice, Młodych Patriotów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2015 Wczoraj.Koszalin bordowy vr6 na andersa.Kolega skiba.Pogsdane chyba z godzine.Ahhh to nie uleczalne jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2015 Dzisiaj w markach widziana Czarna w sroce.Pomachane odmachane:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2015 Potwierdzam Przyjeżdżajcie na spoty Young-timerów pod Stadion Narodowy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2015 Wczoraj.Koszalin bordowy vr6 na andersa.Kolega skiba.Pogsdane chyba z godzine.Ahhh to nie uleczalne jest widzialem 3 lipca w MŚCICACH też bordowego cora . może to ten sam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2015 Dostałem cyne że ktos o mojego parcha sie pyta moje te czerwone w zeszłym roku na VW-MANI się spotkaliśmy , a wcześniej w MIKOSZEWIE na cult stylu twojego cora widziałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
skiba 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2015 Wczoraj.Koszalin bordowy vr6 na andersa.Kolega skiba.Pogsdane chyba z godzine.Ahhh to nie uleczalne jest Było było. Trochę pogadali Do następnego. Pzdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Daniel94 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2015 W Dzierżoniowie widziane czerwone Corrado na tablicach SG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach