kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Czerwiec 2015 Przed chwilą w Dobczycach na ul.Zarabie widziane bordowe corrado na KMY.... z wielkim napisem corrado na tylnym pasie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Czerwiec 2015 Przed chwilą w Bydgoszczy na parkingu leroy-merlin srebrne wyglądające nie za fajnie scirro mk2 na CCH....... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensu 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2015 (edytowane) Okolo 16stej w miejscowosci Mysiadło pod wawą mijany ciemny corr z chyba biala maska na rejestracji LZA Edytowane 13 Czerwiec 2015 przez sensu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2015 Tablica LZ jak cos czyli ten ktoś na LU to byłeś Ty, pierwszy raz kogoś pod domem spotkalem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2015 takie coś, podobno legenda. 370km Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2015 Doktorek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensu 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2015 Tablica LZ jak cos czyli ten ktoś na LU to byłeś Ty, pierwszy raz kogoś pod domem spotkalem Ja mieszkałem pewien czas na Mysiadle na ul Borówki wcześniej latałem białym correm w tdi jak tam mieszkałem dzisiaj byłem w odwiedzinach u byłych współlokatorów. Sorry za LZA ale najpierw było zaskoczenie a później dopiero w lusterko patrzyłem jaka tablica Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2015 Wczoraj padł mój Parch, stałem na drodze i kopałem nogą w błotnik A tu nagle z naprzeciwka jedzie Korek. Koleś zawrócił i pomógł mi go zepchnąć. Dzięki wielkie Lukas_VW za pomoc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2015 Wczoraj padł mój Parch, stałem na drodze i kopałem nogą w błotnik A tu nagle z naprzeciwka jedzie Korek. Koleś zawrócił i pomógł mi go zepchnąć. Dzięki wielkie Lukas_VW za pomoc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2015 Żaden problem Widziałem dzisiaj że dalej stoi w tym samym miejscu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2015 Otrębusy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2015 koło mnie są usługi przeprowadzkowe "corrado" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2015 Otrębusy W Pruszkowie też jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kwiato 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2015 Dzisiaj rano widziane czerwone Corrado na DKL ,czyje to ?bo naprawde ładne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2015 Obstawiam ex lolkowe z TDI pod maską Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KERMiT 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2015 czyje to? bardzo ładne na żywo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2015 Marcina, nie ma go na forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2015 1.8t na 3sdm ze słabymi deklami z tyłu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2015 (edytowane) Czerwone corrado nt w Kozichglowach. Chyba to ta przejściówka bo środek st a zewnątrz nt Edytowane 20 Czerwiec 2015 przez Dominikf4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czaras 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2015 W weekend pod Jarocinem spotkałem kolegę z Krotoszyna zielonym G60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2015 ma banany z bmw, gadales z nim o nich? nieźle musiał porzeźbić Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czaras 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2015 (edytowane) Zwinął się zaraz po tym jak przyjechałem, chwilę aby pogadaliśmy. Edytowane 22 Czerwiec 2015 przez Czaras Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Angela 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2015 Dzisiaj w Warszawie ul. Marsa czarny mat na wpi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2015 czyje to? bardzo ładne na żywo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2015 ciekawe auto . kilka razy spotkałem je na pomorskich zlotach .... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach