16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2015 Jak VR LC3U na polerowanych 17kach, to Sebastian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2015 Przed chwileczką we własnej osobie widziany Pan Hanys przywitane, pogadane dzieki za spotkanie. Buziaczki, caluski, xD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2015 Grzechem by było się nie pokazać będąc pól km od Ciebie Za namową wbiłem na warsztat Marian & Ciupin czym zaskoczyłem chłopaków, jak szybko wlazłem tak szybko wylazłem, bo czasu już nie było chyba zaglądali czy przyjechałem VRem i machnęli ręką widząc Toyotę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2015 dziś znowu w Tomaszowie Lub. widziałem, żółte g60 z klapą USA na ukraińskich tablicach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2015 Antek nie podtopiło cie? bo pokazują ten Tomaszów cały czas w telewizji. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2015 mnie nie, ale pozalewało sąsiadów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2015 Antek nie podtopiło cie? bo pokazują ten Tomaszów cały czas w telewizji. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
emil89 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2015 Wczoraj na ul. Lwowskiej w Rzeszowie widziana Sroka mk2 na tablicach RLA, za kierownicą starszy pan. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2015 Dzisiaj widziane ciemne rrado w Warszawie kolo ulicy sobieskiego, rej to WE 0980E czy cos podobnego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2015 w niedzielę 31 maja w PILE widziałem niebieską sroczkę -koleś z okolic CZŁUCHOWA . w CHODZIEŻY na poboczu granatowe corrado , obok stało polo na poznańskich numerach . pewnie wracali z PIŁY zlocik vaga był. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2015 takie cudo widziałem w Skaryszewie w niedziele Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2015 Smyq? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2015 bardzo fajne , a do czego ta palka na desce rozdzielczej ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2015 Mam na to pewną teorie ale nie wiem czy to prawda Marcin mówił że wkurzają go pijani ludzie jak zwisają nad autem to pewnie po to ta pałka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2015 (edytowane) Ogladam na polsacie karate kid i patrze a tam w tle scirocco Prawie glowna rola Edytowane 5 Czerwiec 2015 przez hehe___ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2015 Tylko obite młotem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2015 (edytowane) Historia twgo sciro byla by inna gdyby tylko jechal na glebie... nie bylo by wypadku ;D Edytowane 5 Czerwiec 2015 przez hehe___ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensu 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2015 Wczoraj na rzymowskiego w wawie widziana granatowa sroka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2015 Wczoraj na rzymowskiego w wawie widziana granatowa sroka Widywałem już ją w okolicach Mordoru wielokrotnie, tutaj też wspominałem. Raczej nikt stąd. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2015 Granatowa na złotych felgach zapewne, to Piotrka GPS, ale nie ma go na tym forum. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2015 BartekGT widziany dzisiaj w Bartoszycach, dobry odjazd spod świateł, tylko trochę za długo na odcinie trzymasz haha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2015 Przed chwilą na obwodnicy Świecia w stronę Grudziądza widziane granatowe corrado. To chyba nie był Galun! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sensu 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2015 Przed chwila na popularnej w wawie pod robota czerwone corrado na rejestracji wma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2015 Też go ostatnio widziałem jak skręcał z Toruńskiej w stronę bemowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2015 dzisiaj w poznaniu na ROLNEJ widziałem zielonego cora LEWEGO . pozdry.{ pod moim oknem} Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach