martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2015 Tylko Włodarz, żeby to fajnie pozwiedzać to na tydzień trza by bylo się tam zalogować można to było ogarnąć jednego dnia , całe riese . trzeba było dać znać to bym ci ułożył plan , mam obcykane to miejsce to taka druga pasja i jak sie odpowiednio to ustawi to można zejść całość Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2015 Wczoraj na spocie w Sosnowcu zostałem wyprzedzony przez czerwone Corrado na SO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2015 gdzie był spot w SO nic niewiedzialem o tym..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2015 Przed chwilą ładne czwrwonecorrado na al. Prymasa Tysiąclecia w Warszawie. Rej: WMA..... Ktoś od nas ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj 2015 Chwile temu w miejscowości Ślepie widiana czarna sroka mk2 tył stał wysoko jak dawniej w polonezach:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Xsiezyc 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj 2015 W środe w wodzislawiu sl (na maruszach) białe corrado bodajże st, stało w serwisie skuterów Serwis skuterów ? hehehehehe tosz to mój "patol garaż" u kumpla mechanika 2 tydz. modzimy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DawId_56 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2015 Widziałem też w czwartek w Racku koło pkp ciemno szare g60, na blachach KTA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2015 wczoraj popołudniu piękne sciro mk2 w Piasecznie na Łabędziej widziałem, blachy WN, ciemnozielony, złote rotory w felgach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AquariusQQ 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2015 Vag szydlowiec jeszcze biale sciro aktualnie na sell sorki za ot... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2015 (edytowane) w zeszłym tygodniu w czwartek na ul. ROLNEJ w poznaniu czarne corrado Edytowane 18 Maj 2015 przez slayer Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2015 dziś o godzinie 17:05 widziane corrado które zjeżdżało z alej jerozolimskich w bolesława prusa na Pruszków. rejestracja W8 PAULA - blondynka za kierownicą kolor LC3U Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2015 A to nie przypadkiem cor radioactiva? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2015 (edytowane) nie wydaje mi się bo to inny kolor mam problem z symbolem koloru bo wydawało mi się że LC3U bo w google pokazuje mi kilka różnych odcieni a nie pamiętam wszystkich na pamięć radio miał corrado w takim kolorze a ten W8 PAULA widziany był w takim bardzo ciemno brązowym jak ja kiedyś miałem Edytowane 18 Maj 2015 przez -=RAFAL=- Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Xsiezyc 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2015 Widziałem też w czwartek w Racku koło pkp ciemno szare g60, na blachach KTA Gadałem dzisiaj z właścicielem tego Korka od KTA służbowe mu sie zdupiło i parchem do Raciborza przyjechał, kiedyś był na forum ale teraz już nie bo mi o jakiś wirusach gadał hehehe. Z daleka super wygląda ale z bliska okropnie podniszczony, baardzo dużo roboty w tym aucie. Ale gość całkiem sympatyczny, pracuje tam gdzie ja teraz na polderze w Raciborzu co budują hiszpany :) powiedz mi Dawid_56 ty jeździsz corkiem na SWD blachach taki ciemno bury z czarną maską???? dziś po Lubomi właśnie taki skręcał koło mnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2015 a ten W8 PAULA widziany był w takim bardzo ciemno brązowym jak ja kiedyś miałem Może twój Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2015 nie ma szans to nie moje dziś radioactiv spotkał to corrado na mieście i ma znaczki 16v Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DawId_56 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2015 powiedz mi Dawid_56 ty jeździsz corkiem na SWD blachach taki ciemno bury z czarną maską???? dziś po Lubomi właśnie taki skręcał koło mnie Taa. Ta maska jest w podlakierze aktualnie, w trakcie malowania (Felicia mi w dupie zaparkowała i pocisła w bariere) ostatnio i ogólnie nie wygląda za ciekawie (niedość że kijowo pomalowany rok temu to jeszcze obity ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2015 https://www.facebook.com/56766972200/photos/a.10151188853942201.443825.56766972200/10152797754212201/?type=1&theater Czyje to jest? Ciekawe co w nim siedzi? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2015 1.8t Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2015 dzis 8.20 na Żolnierskiej w Warszawie, corrado na WWL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2015 https://www.facebook.com/56766972200/photos/a.10151188853942201.443825.56766972200/10152797754212201/?type=1&theater Czyje to jest? Ciekawe co w nim siedzi? było na zlocie w LUSOWIE pod Poznaniem w sobotę. byłem tam w niedzielę o 14 i już nikogo nie było he he Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
killerblack 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2015 Oglądane bliska to Corrado na rej pz czerwone, na zlocie vw-oldscholl... Lakier cały do poprawki (zaciek wszędzie, i Swap zrobiony tylko tak żeby był, a jak się zapytałem gdzie ma wycieraczki to pow "w deszcz nie jeżdżę") Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2015 dzisiaj przed Krzeszowicami ok 16 srebrne corrado chyba 2.0 , ktos od nas ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2015 Dzisiaj na Węgrzech w miejscowości Or widziane corrado 16v. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Killer 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2015 Przed chwilą corrado GST na seginach pod tesco w Lublinie :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach