BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2015 o zesz kurr....a tyle razy w wisle byłem i nigdy nie widziałem.....może i lepiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2015 bez kitu ze ludziom nie żal kasy na takie zabawy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
killerblack 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2015 A ja tam widzę że właściciel tego bolidu jest przedsiębiorczy, zimą robi za pług a latem w Mielnie handluje piwem ze spojlera Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2015 To skończy mu się handel browarem w mielnie bo zrobili piętrową biedronkę od tego roku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2015 wczoraj po poludniu w siewierzu w strone katowic ekipa z dare garage leciala z dwoma corrami na lawetach, pewnie na see Dokładnie, corry były na Worthersee i stwierdzam że Niemcy i Austriacy nie potrafią robić corrado bo wychodzą im same ulepy na in pro z progami z m3 a jak już pojawiły się jakieś ładne to były z Polski. Były te 2 od Dare, Metan i 1.8 t z Bytomia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2015 Czy to ten bolid? To jest ten. Strasznie ulepiony Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2015 (edytowane) Dziś po raz kolejny złapany VR6 na parkingu przy Dyskoncie. Wawelska, Gdańsk. Edytowane 5 Maj 2015 przez Paloma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2015 uwaga off - to jest RH Twist? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2015 jezeli te z porsche sie tak nazywaly to tak, twist turbo... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adrian1989 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2015 bezpiecznie zaparkowal zeby nie obili:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adrian1989 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2015 bezpiecznie zaparkowal zeby nie obili:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ethan89 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2015 bezpiecznie zaparkowal zeby nie obili:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2015 bezpiecznie zaparkowal zeby nie obili:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2015 przed chwilą na ul. Krakowskiej w Kielcach jakies ciemne Corrado z lexusami z tyłu (nie kojarzę) nie dopatrzyłem nawet rej bo gadałem przez telefon, hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kwiato 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2015 Dzisiaj w Dzierżoniowie corek Martineza ,zacna sztuka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2015 było było a to ciebie dzisiaj minąłem na świdnickeij ?? , bo rozpoznałem że corrado ale nie wiem czy to ty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2015 piękne te sebringi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DawId_56 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2015 W środe w wodzislawiu sl (na maruszach) białe corrado bodajże st, stało w serwisie skuterów. Dwa tygodnie wcześniej widziałem złote corrado, całe czerwone lampy Tyl Nwm co to za miasto było - wracałem z zakopanego autokarem.rejestracja chyba sie zaczynala na k. Zaparkowane na chodniku po leweh stronie drogi, niedaleko ronda. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2015 (edytowane) Kaj te fury z Dzierżoniowa⁉ dzis byłem i wszystko pochowane po garażach? Widziane ciemne Sciro mk2 na SH w Chorzowie obok złotnika, na Batorym to chyba było Edytowane 9 Maj 2015 przez hanys Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2015 dzisiaj to wódeczkę się pije Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2015 Dzisiaj zwiedzało się Riese A potem w wesołym busie cuda się działy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2015 trzeba było dać znać to byśmy się tam gdzieś podstawili na bajerę ile kompleksów zobaczyłeś ?? albo które ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2015 Dzisiaj w Dzierżoniowie corek Martineza ,zacna sztuka tablica pasuje jak siodło świni Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2015 tablica pasuje jak siodło świni kwestia gustu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2015 Tylko Włodarz, żeby to fajnie pozwiedzać to na tydzień trza by bylo się tam zalogować Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach