krzysiu 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2015 Takie czasy były, co zrobić... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2015 podobno ta sroka była w agonalnym stanie i miała trafić na złom. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2015 przedwczoraj sciro mk2 widziane w Tomaszowie Lub., na RLU Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2015 Ta Sroka bywała na naszych pierwszych zlotach To samochód Łukasza - tzw. kakaowa jedynka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2015 a ja baze widziałem na rozpoczeciu wczoraj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2015 (edytowane) Sosnowiec ul.Lenartowicza na prywatnej posesji wiśniowy corrado bez.blach wyglądał ładnie. Edytowane 12 Kwiecień 2015 przez BASSER Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2015 Ok. 16:30 na S1 w kierunku Cieszyna brązowe Corrado na KWA z zabetonowanym przodem. Ok. 17:30 na DW941 w kierunku Wisły ciemne Corrado na SCI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2015 W Mykanowie pod Częstochową (obok samolotu) ok godziny 15.00 - piękne czerwone rrado, na fajnym kole Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2015 W Mykanowie pod Częstochową (obok samolotu) ok godziny 15.00 - piękne czerwone rrado, na fajnym kole pewnie moja padlina Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2015 W piątek pod wulkanizacją na Klembowskiej widziane czarne Corrado ST zaraz obok ex mk2 vwmariana. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2015 Przed chwią w miejscowości Bronówek widziana srebrna sroka mk1 na czarnych blachach lekko uszkodzona . I o 7:50 czerwona sroka mkII na trasie nr 5 przed a4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2015 Na szrocie w Radostowicach pod Pszczyną Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2015 byłem, ogladalem, nie ma nic ciekawego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2015 Ślizgi było brać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2015 dzisiaj o 7:45 w miejscowosci Jurki albo Jurków pod kosciołem 50 km przed Nowym Sączem czarne sliczne corrado G60 z oryginalnym grilem rej. KBR czyje i kto tak wczesnie sie modli? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2015 Może księdza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2015 W ciągu ostatnich dwóch miesięcy widziałem w tym miejscu 3 Korki Dzisiaj było to samo. Kilka minut przed 8 widziałem niebieskiego Korka Na szczęście stał na światłach i miałem czas żeby zrobić zdjęcie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2015 dzisiaj o 7:45 w miejscowosci Jurki albo Jurków pod kosciołem 50 km przed Nowym Sączem czarne sliczne corrado G60 z oryginalnym grilem rej. KBR czyje i kto tak wczesnie sie modli? Kamil? tylko ze on ma usa,a miejscowosc to Jurków Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2015 Przedwczoraj około godziny 8:00 na ul. Komuny Paryskiej we Wrocławiu zaparkowane niebieskie Rrado na wrocławskich blachach. Pierwszy raz widziane, a z forum zupełnie nie kojarzę, ale może jednak? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2015 Kamil? tylko ze on ma usa,a miejscowosc to Jurków tak to byl Kamila correk, teraz sobie wszedlem na jego projekt i dokładnie jego autko widzialem, super sie prezenci na zywo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2015 W ciągu ostatnich dwóch miesięcy widziałem w tym miejscu 3 Korki Dzisiaj było to samo. Kilka minut przed 8 widziałem niebieskiego Korka Na szczęście stał na światłach i miałem czas żeby zrobić zdjęcie znam typa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamil 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2015 dzisiaj o 7:45 w miejscowosci Jurki albo Jurków pod kosciołem 50 km przed Nowym Sączem czarne sliczne corrado G60 z oryginalnym grilem rej. KBR czyje i kto tak wczesnie sie modli? Tak, to moje Praktycznie codzienne od 6 rano tam stoję Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ruski 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2015 Wczoraj w Dzierżoniowie widziane trzy Corry na jednym podwórku Odwiedziny Kwiato po słupek silnika i długa rozmowa przejażdżka jego g60 Utwierdziłem się w przekonaniu że właściciele Corrado Ci co kochają swoje parchy to zajebiści ludzię Ogólnie bardzo miło spędzony piątkowy wieczór Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2015 Kto był dziś corkiem w Jaworznie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Kwiecień 2015 (edytowane) około 19-20 mijałem się z czarnym (chyba) Corrado na WD w Legionowie, stał na światłach na ul. Warszawskiej. Śmiesznie, ja patrzyłem na Corra, a kierowca na Calinę :P - pozdro! Edytowane 23 Kwiecień 2015 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach