16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Marzec 2015 voytecvr6 jaki motor w scirocco ,czyżby 16v ? ehh duma rozpiera jak takie teksty słyszy sie z ust dzieci ,w nich nadzieja... gratuluje młodego pozdr. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Marzec 2015 To Scirocco nie miało klatki w środku i amerykanskich obrysow? Śmiga i nas takie na blachach lkr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2015 W sobotę widziałem Prezesa Rafała na spacerze z Vr-kiem na Księcia Janusza w Wawie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
voytecvr6 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2015 To Scirocco nie miało klatki w środku i amerykanskich obrysow? Śmiga i nas takie na blachach lkr Co do obrysów nie jestem pewien, ale reszta się zgadza - klatka, blachy lkr. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
voytecvr6 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2015 voytecvr6 jaki motor w scirocco ,czyżby 16v ? ehh duma rozpiera jak takie teksty słyszy sie z ust dzieci ,w nich nadzieja... gratuluje młodego pozdr. Hej, motor 8v, ale szedł jak burza - niewiarygodnie. A co do Maurycego - tym bardziej ja się cieszę, jest fanem Scirocco i Corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
voytecvr6 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2015 hahaha faktycznie Maurycy pięknie to wszystko skwitował... Wie co dobre chłopak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Xsiezyc 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2015 pare dni wstecz biale corrado za Raciborzem,bodajze wodzislaw slaski blachy miejscowe SWD Ta to moje =) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2015 Wojtecki czyli spotkałeś Sławka, obrysy ma ale standardowo są one ukryte w kierunkach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2015 kostrzyku i co tam dokladnie pod maska siedzi? sstalem ostatnio na cpn swoim corrado, podjechalo to sciro szybkie tankowanie chyba za 50zl i uciekl. widzialem jak na cora paczył ale niewiem czy mnie widzial w srodku. nastepnym razem go zlapie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2015 modzone JH, czyli 1.8 8v na mechaniku http://www.scirocco.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=99 tu masz temat można poczytać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2015 Kilka lat temu mieszkałem na jednym z osiedli na warszawskiej Białołęce na tymże osiedlu parkowało piękne czarne Rrado. Jakież było moje zdziwienie kiedy zobaczyłem wczoraj znów ten wóz! Właściciel nadal go ma i nadal tam mieszka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2015 (edytowane) Dziś kolo 16:30 na wlocie od obwodnicy do Pruszcza widziane bordowe corrado,ktoś z forum? Jechałem jetom to nie machalem nie trabilem ani nie robiłem z siebie debila w żaden inny sposób Edytowane 25 Marzec 2015 przez poncheck Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2015 Tablice GA ? Jeżeli tak, to takowe Corrado ost. na obwodnicy widziała Natalia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2015 Niestety nie wiem jakie tablice Danielu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Marzec 2015 Dzisiaj okolo godziny 9.30 okolice Rzeszowa na autostradzie ciemne corrado na rejestracjach RZ..... mijał kolumnę wojsk amerykańskich. ktos z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2015 Dzisiaj o 13:00 w Wolburzu na S8 w stronę Wa-wy widziana czarna sroka . Tablic nie zapamiętałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2015 Wczoraj rano widziane czarne Corrado na SG zaparkowane pod blokiem na Młodych Patriotów w Gliwicach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nOob 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2015 16:30 przy pruszczu to ja, bordowe vr6, tablice GD;) po kilku latach stania w garazu uruchomione i jezdzone codziennie do pracy;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2015 Dzisiaj przed ósmą widziany baan4n9 na pieciu czy szesciu zmanach świateł hehe, myślę ze seryjna g60 bys wciągnął nosem, wiec te diesle nie sa takie zle Ps.fura zaczyna wyglądać tlusto , a korba nap..., musi zawitac elektryka Pozdr. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2015 widzisz kilka modów i niema wstydu brakuje strojenia, ale jest w bliskich planach. szkoda że slisko było ja wrzucalem trójke a Ty miales odcinke na jedynce Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2015 Hehe powiem Ci szczerze ze zaskoczyles mnie ,myslalem ze bez problemu Cie obskocze , a tu zdziwko nom ja to nic Ciebie nie slyszalem hehe, bo odcinka byla grana , a ze ślisko to jak sam widziałeś tez nie mialem lekko do następnego na suchym Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2015 ciemne corrado na WBR gdzies w okolicach Grojca, aha z przodu taka mala jakas dorabiana rejestracja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2015 Przed chwila czyli okolo 13 na ulicy laskiej w pabianicach chyba zielone corrado G60 rej EPA czyje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2015 ciemne corrado na WBR gdzies w okolicach Grojca, aha z przodu taka mala jakas dorabiana rejestracja na WPRach- wracaliśmy z Bar-tkiem ze zlotu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ruski 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2015 Wczoraj tj. 29,03,2015 widziane czarne Corrado 9a na DSW na zlocie VAGa w Legnicy oczywiście 40 minutowa konwersacja z właścicielem oh ah eh jak to fajnie mieć Corrka a jak chu***o z częściami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach