KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Luty 2015 może były z autobusa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2015 To właśnie tego czarnego co wrzucił alanalan widziałem przedwczoraj tyle ze w czasie jazdy ale już wygląda na zmęczone.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lazer 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2015 dzisiaj ok 14.30, trasa busko-kielce czerwone corrado ST na blachach KGR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2015 (edytowane) To chyba to co na części idzie kolegi Tsubasa Edytowane 28 Luty 2015 przez Dominikf4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AquariusQQ 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2015 ŁÓdź godzina okolo 12:30, parking tesco ul. widzewska Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2015 fajny bad look Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tsubasa 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2015 dzisiaj ok 14.30, trasa busko-kielce czerwone corrado ST na blachach KGR Tak to ja lecialem lazer Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2015 Piątek, pewnie koło 16.30 grafitowo-szare scirro mk2 na skrzyżowaniu wołoskiej i domaniewskiej pędzące tąże w stronę puławskiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2015 Nie widzialem Corrado ale.. nim jechalem Dzis 8:10 rano na A11/A47 w Anglii/Norfolk (moje rejony) minolem sie z ekipa Top-Gear....wyprzedzilem, odmrugane, obtrabione. Nie mialem kamery na aucie, bo mi sie ost. wlamali i okradli auto pod domem, ale tak wygladal TIR TopGeara Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2015 (edytowane) ŁÓdź godzina okolo 12:30, parking tesco ul. widzewska to auto użytkownika Riger z forum.Ten podwójny bad luuuk to niezła sraczka Edytowane 2 Marzec 2015 przez rafal.g Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2015 Podobno 5 Marca Corrado ma byc w programie 5th gear (piaty bieg) http://www.history.co.uk/shows/fifth-gear/gallery Na brytyjskim kanale History Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2015 (edytowane) W sobotę pod auchanem w Rumii napotkane corrado z okolic pucka,swap z 9a na 1.8t,pogadane z kierownikiem Edytowane 2 Marzec 2015 przez poncheck Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2015 O 7 rano mijałem się z czerwonym korkiem z Sosnowca na ul. Hallera przy wjeździe na Al. Roździeńskiego w Katowicach :-)Ktoś z forum ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
juby 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2015 Podobno 5 Marca Corrado ma byc w programie 5th gear (piaty bieg) http://www.history.co.uk/shows/fifth-gear/gallery Na brytyjskim kanale History A to nie jest to samo w którym "odzyskiwali" moc? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2015 no właśnie odniosłem podobne wrażenie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2015 A to nie jest to samo w którym "odzyskiwali" moc? na to wyglada. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2015 Dzisiaj na złomie ,według etka G60 rok 1990 .Panowie stwierdzili że było to zdrowe auto (nie pordzewiał). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2015 Pewnie był dawca bo nawet tylne reperaturki wycięte a rok temu jeszcze był zarejestrowany i posiadał oc Na ta chwile już brak danych. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2015 Pewnie gdzieś stał z przekręconą panewką.Swego czasu kupiliśmy z kumplem golfa II gti od sąsiada ,który stał pod domem za 500zł.Własnie miał przekręconą panewką. Miał iść na złom.Ori gti po otwarciu machy okazuje się oryginalne g60.Papiery dostaliśmy i sie okazało że to auto to auto salonowe do pokazów .Faktura zakupu w markach jeszcze.I golfina żyje. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2015 O 7 rano mijałem się z czerwonym korkiem z Sosnowca na ul. Hallera przy wjeździe na Al. Roździeńskiego w Katowicach :-) Ktoś z forum ? To mogłem by ja Czerwony corek na SO, na soczewkach z przodu? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2015 ten Corr moglbyc JETem, moj ex mial VIN kilka nr inny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec 2015 O 7 rano mijałem się z czerwonym korkiem z Sosnowca na ul. Hallera przy wjeździe na Al. Roździeńskiego w Katowicach :-) Ktoś z forum ? to tam gdzie mnie kiedys widziales??czesto jestes w tamtych rejonach?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec 2015 To mogłem by ja Czerwony corek na SO, na soczewkach z przodu? Na soczewkach i na czarnych felgach Porsche. Widziałem cie też kilka dni później na parkingu pod Carrefourem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec 2015 to tam gdzie mnie kiedys widziales??czesto jestes w tamtych rejonach?? Widziałem Lukas_VW kilka metrów wcześniej Przechodzę tamtędy codziennie Pracuje niedaleko Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec 2015 Widziałem Lukas_VW kilka metrów wcześniej Przechodzę tamtędy codziennie Pracuje niedaleko Codziennie tamtędy jeżdżę do pracy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach