martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2015 Taki widok na trasie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2015 ta buda na tablicy wisi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2015 Kto to kupi :-) wyglada jak by z 3 byla skladana . Daj linka do tej oferty z ciekawosci zobacze . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2015 http://olx.pl/oferta/corrado-karoseria-CID5-ID7tJhR.html#cad87d9ddf To ta buda Jak na początku zobaczyłem to ogłoszenie to myślałem że to żart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AquariusQQ 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2015 juby VR-em tym z Japonii? przeciez to jak nowe. Czy masz jakies GTi? No Corrado ma sie niedlugo pojawic lub juz bylo w "Fani 4-ech kolek" . Jeszcze nie bylo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2015 Chyba 4x4 miał robić Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2015 Haha noooo przygotoeany pod wielkiego moda Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Styczeń 2015 dzis na złomie widziałem sroke mk2. emblematy 16v gtx grill wygladal na ori z czerwonymi paskami, caly pakiet miala, czarna maski nie dali otworzyc, zegarow nie miala to ciezko powiedziec czy to byla 16v czy nie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Styczeń 2015 Na którym szrocie, tarcze czy bębny byly z tylu? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2015 Dziś w Przyszowicach po 10 pod jakimś sklepem widziane ciemnie Corrado z jasnymi paskami nad progami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2015 jakoppo pewnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2015 Moje, moje, trzeba było wejść pogadać w tym sklepie pracuje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2015 Gnałem w pośpiechu na zajęcia więc zdążyłem tylko zerknąć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dro 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń 2015 wczoraj o 11:30 szare corrado na stali w kozłowej górze niedaleko tarnowskich gór pozdro! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń 2015 Dzisiaj w końskich Corrado czarny mat TKN xxRG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Styczeń 2015 Pół godziny temu na Hallera w Katowicach (pod wiaduktem na Roździeńskiego) grafitowy Korek na Blachach SO-... :-D Ktoś z forum ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Styczeń 2015 to ja byłem gdzie mnie widziales czegos nie trabil Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Styczeń 2015 Obawiam się, że kierowca autobusu nie zechciał by zatrąbić :-P Ja niestety od niedawna poruszam się komunikacją miejską bo mój korek jest uszkodzony :-) Może za niedługo go przyprowadzę do Kato i go przepale Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Styczeń 2015 aha ja jechałem na chwile do roboty,heh fajnie ze mnie ktoś widział Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2015 Dzisiaj na ul. Krochmalnej ok. godz 13tej. czerwone corrado LSW podążające w jakiejś kolumnie aut {wiekszaosc VAGi} Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2015 (edytowane) Dzis kolo 14-15 pod M1 w Krakowie fioletowe 8v NT na blachach DZG, ladna zdrowa seria Edytowane 12 Styczeń 2015 przez Sebastian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Styczeń 2015 Kto właśnie stoi w Chudowie pod hurtownią All-Sport czerwonym Corrado na SG tablicach? Już ostatnio ktoś mi mówił że widział tam to auto ale nie dowierzałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2015 Od jakiegoś czasu dochodzą do mnie słuchy że po GWE ( Wejherowo, Pomorskie ) śmiga jakieś poszerzone Corrado... Jakoś specjalnie nie jechałem go oglądać bo gdzie parkuję wiem ale w końcu sam mnie spotkał po drodze... i wiecie co ? Wygląda jakoś bardzo podobnie jak ten z allegro od Visio Gubin Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2015 #japierdole Postrach Wejherowa ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2015 heheheheh, to powinno byc w dziale na poprawienie humoru takie szerokie blotniki a takie wąskie opony po prostu cudnie to wygląda Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach